Facebook Pixel Sportdog.gr | Φεύγουν 2+1 από τον ΠΑΟ - Αυτόν γουστάρουν Αταμάν-Γιαννακόπουλος, αλλά... - Ψηλά σχήματα για να χωρέσει! 
| 2023-07-30 14:30:00

Φεύγουν 2+1 από τον ΠΑΟ - Αυτόν γουστάρουν Αταμάν-Γιαννακόπουλος, αλλά... - Ψηλά σχήματα για να χωρέσει! 

του Νίκου Στεργίου

Η πληθώρα καλών παικτών που έχουν έρθει στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να συνεχίσουν να έρχονται μέσα στο επόμενο διάστημα, έχει προκαλέσει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Αταμάν και δυσάρεστο πονοκέφαλος σε τρεις παίκτες!
 

Παναθηναϊκός: Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται οι οπαδοί του Τριφυλλιού το φετινό καλοκαίρι, δεδομένου ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ενεργοποιηθεί πολύ δυνατά και έχει βάλει, ξανά, βαθιά το χέρι στην τσέπη για λογαριασμό της ομάδας.

Δεν είναι μόνο η έλευση του Αταμάν και των παικτών που έχουν έρθει ήδη, αλλά και η διάθεση να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να φέρει τόσους παιχταράδες από το πάνω ράφι. Οι Πράσινοι έχουν βρεθεί σε mood που θυμίζει άλλες εποχές, τότε που στο ρόστερ υπήρχαν παικταράδες και το μπάτζετ ήταν... στον Θεό.

Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι δεν γίνεται να είναι όλοι ικανοποιημένοι στο Τριφύλλι, δεδομένου ότι υπάρχει πληθώρα παικτών, πια, στο ρόστερ και δεν γίνεται να αποφύγουμε τα... παράπονα. Βέβαια εδώ, τώρα, δεν είναι θέμα παραπόνων αλλά έλλειψης χώρου στο ρόστερ και, μάλιστα, για έναν παίκτη που γουστάρει πολύ ο Γιαννακόπουλος και τον πιστεύει πολύ!

Ποιος είναι αυτός; Ο Λευτέρης Μαντζούκας που, με βάση το πώς έχει φτιαχτεί το ρόστερ των Πράσινων, δεν φαίνεται να μπορεί να βρει (αξιόλογο) χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν είναι ότι δεν τον πιστεύει ο Αταμάν, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά με τόσους παίκτες που έχει μαζέψει ο Παναθηναϊκός, δεν είναι δεδομένο ότι ο Λευτέρης μπορεί να έχει χρόνο στην 5άδα που να τον καλύπτει και να τον βοηθάει στην εξέλιξή του.

Υπάρχει ο Μήτογλου, ήδη, και έχει αποκτηθεί ο Ερνανγκόμεθ για τη θέση 4, άρα τυπικά δεν μένει χρόνος, αξιόλογος χρόνος δηλαδή, για τον Μαντζούκα. Θα μπορούσε, σε ψηλά σχήματα, να κατέβει στη θέση 3; Αυτή θα ήταν μια λύση, αλλά και πάλι ένα κορμί στο 2.07 μ. πόσο χρόνο μπορεί να πάρει στη θέση 3;

Δεν λέμε ότι έχει παρθεί κάποια απόφαση για τον Μαντζούκα, ενώ τονίζουμε ξανά ότι τον πιστεύει πολύ και ο Αταμάν αλλά, κυρίως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Που είναι πολλά χρόνια στα παρκέ και, προφανώς, "κόβει" το μάτι του. Άλλωστε ίσως μιλάμε για το next big thing του ελληνικού μπάσκετ και, φυσικά, έναν παίκτη που αν παραμείνει, θα ενισχύσει και τον ελληνικό κορμό μετά από την αποχώρηση του Παπαγιάννη.

Άλλωστε ο Παναθηναϊκός, φέτος, θα έχει δύο καρπούζια σε κάθε μασχάλη και φυσικά θέλει μεγάλο βάθος στο ρόστερ - Με αυτή την έννοια ακόμα κι αν δεν έχει χρόνο στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας ο Μαντζούκας, δεδομένα θα βρει χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτα μην αποκλείσετε ο 20χρονος άσος να πάει σε ομάδα που θα πάρει παιχνίδια, πολλά παιχνίδια, για να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι με άλλα δεδομένα. Γιατί αυτο είναι το ζητούμενο στην ηλικία του, να μην χάσει καθόλου από την εξέλιξή του! Με δανεισμό, άλλωστε, θα φύγει και ο Χουγκάζ (-λογικά στον Προμηθέα), και φυσικά ο Σαμαντούροφ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαίωση Sportdog: Προ των πυλών η νέα "βόμβα" ΠΑΟ με Μίχαϊλιουκ - Τα διαλύει όλα ο Γιαννακόπουλος!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags