Το... κερασάκι στην τούρτα του φετινού Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να βάλει με την σπουδαία μεταγραφή του Σβι Μίχαϊλιουκ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω twitter ο έγκυρος μπασκετικός δημοσιογράφος, Σωτήρης Βετάκης, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα ρεπορτάζ των τελευταιών ημερών στο Sportdog, που έκαναν λόγο για δελεαστική πρόταση των Πράσινων προς τον Ουκρανό γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος βρέθηκε στο "στόχαστρο" και του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος ετοιμάζεται να συμπληρώσει το ονειρικό φετινό παζλ του ρόστερ του Παναθηναϊκού, προσφέροντας τρομερές λύσεις στον Εργκίν Αταμάν, τόσο από τη θέση "3", όσο και από τη θέση "2", έχοντας φυσικά "δολοφονικό" σουτ έξω από την γραμμή του τριπόντου.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να είναι η πρώτη ομάδα που θα αγωνιστεί ο Μίχαϊλιουκ στην Ευρώπη, αφού βρίσκεται στο NBA από το 2018 και φυσικά η μετακίνησή του φαίνεται πως είναι ζήτημα ωρών και πιθανότατα θα φέρει εξελίξεις και με το στάτους του Μάριους Γκριγκόνις στο Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "κλέβει" από Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος - Θα γκρεμίσει και το δίπλα ΟΑΚΑ - Για αυτό "έκοψε" Νόα Βόνλε - Τελειώνει ο...