Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: "Χοντρό" θέμα με Ιτούδη - "Έσκασε" σοβαρή καταγγελία - "Εξύβριση του γείτονα και του τουρκική έθνους..."
| 2023-07-31 23:18:00

"Χοντρό" θέμα με Ιτούδη - "Έσκασε" σοβαρή καταγγελία - "Εξύβριση του γείτονα και του τουρκική έθνους..."

Sportdog Team
"Χοντρό" θέμα με Ιτούδη - "Έσκασε" σοβαρή καταγγελία - "Εξύβριση του γείτονα και του τουρκική έθνους..."

Σοβαρό πρόβλημα για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό καθώς όπως έγινε γνωστό υπάρχει σοβαρή καταγγελία προς το πρόσωπό του και πλέον την υπόθεση την έχει αναλάβει εισαγγελέας.

Δημήτρης Ιτούδης: Σάλος στην Τουρκία καθώς όπως αναφέρει το τηλεοπτικό κανάλι TV100 ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αντιμετωπίζει δικαστικές περιπέτειες μετά από καταγγελία από άνδρα που ανέφερε ότι ο προπονητής της Φενέρ εξοργίστηκε όταν είδε ένα αυτοκίνητο να βρίσκεται κάποια εκατοστά μπροστά στο πάρκινγκ του, βρίζοντας τον ίδιο, αλλά και το τουρκικό κράτος.

«Συνάντησα ένα άτομο που έβριζε και φώναζε συνεχώς στο πάρκινγκ και έχασε τον έλεγχό του. Ζητήσαμε συγγνώμη μπροστά του. Δεν καταλάβαμε τη γλώσσα που μιλούσε και μετά μιλήσαμε στα αγγλικά. Του είπαμε ότι μόλις μετακομίσαμε και ότι η γυναίκα μου άφησε επειγόντως το έξι μηνών μωρό γιατί το παιδί μας ήταν άρρωστο.

Έβριζε συνεχώς εμένα, τη γυναίκα μου και τη χώρα στο πάρκινγκ σε βαθμό που να προσβάλλει το τουρκικό έθνος. Ζητήσαμε να γίνει εκεί μια αναφορά για τιςε βρισιές και προσβολές και εμείς απευθυνθήκαμε στην εισαγγελία και τις δικαστικές αρχές για το τι μπορούμε να κάνουμε για τη διαδικασία από νομικής άποψης», ανέφερε ο Ακίλ που προχώρησε σε καταγγελία και πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης καλείται από τη Γενική Εισαγγελία να καταθέσει ως "ύποπτος" εντός των επόμενων ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκολτζής... άγγελος για Ολυμπιακό! Παιδί υπουργού και συμπαίκτης του Μέσι - Τον απογείωσε ο Μέντες (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags