Ολυμπιακός: Εξαιρετικός ήταν κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ 2023 ο Νίκολα Μιλουτινοφ, με τη Σερβία όμως να μην καταφέρνει να σηκώσει το τρόπαιο, μετά την ήττα στον τελικό κόντρα στους Γερμανούς, όμως οι Ερυθρόλευκοι μέσω ανάρτησης να του δίνουν τα συγχαρητήριά τους για τις εμφανίσεις του και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

«Συγχαρητήρια Νίκολα Μιλουτίνοφ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ FIBA 2023 με την Εθνική Σερβίας! Η εμφάνισή σουτ δεν ήταν παρά εντυπωσιακή και μας έκανες όλους περήφανους! Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε -ξανά- στις επάλξεις!», ανέφερε στην ανάρτηση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος ο Σέρβος σέντερ έκανε την αυτοκριτική του και ήταν πολύ στανοχωρημένος μετά τη λήξη του τελικού, καθώς τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα έπρεπε να παίξει καλύτερα (σ.σ. έμεινε μόλις στους 2 πόντους).

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλο πράγμα να είσαι δεύτερος στον κόσμο, ειδικά με την ομάδα που ήρθαμε εδώ. Είναι δύσκολο όταν χάνεις στον τελικό. Έπρεπε να παίξω καλύτερα, παίρνω την πλήρη ευθύνη, δεν ήμουν στο επίπεδο που έπαιζα σε όλο το τουρνουά, νιώθω χάλια.

Αλλά είμαι υπερήφανος για την ομάδα που πήραμε το ασημένιο μετάλλιο, είναι μεγάλη υπόθεση. Έτσι είναι οι τελικοί, δύσκολα ματς. Στο δεύτερο μέρος, τους δώσαμε το προβάδισμα, επιστρέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στην ΑΕΚ, διώχνει νέα μεταγραφή ο Αλμέιδα - "Καψούρα" Μελισσανίδη λόγω... Ολυμπιακού!