Facebook Pixel Βαγγέλης Λιόλιος: Ατάκες Λιόλιου για την πορεία Ιτούδη στην Εθνική - Αποκάλυψη για την αποζημίωση - Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους
| 2023-10-03 16:26:00

Ατάκες Λιόλιου για την πορεία Ιτούδη στην Εθνική - Αποκάλυψη για την αποζημίωση - Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους

Sportdog Team
Ατάκες Λιόλιου για την πορεία Ιτούδη στην Εθνική - Αποκάλυψη για την αποζημίωση - Τι ζήτησε από τους δημοσιογράφους

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Βασίλη Σπανούλη σαν Ομοσπονδιακό τεχνικό κλήθηκε να απαντήσει και για την αποτίμηση της πορείας του Δημήτρη Ιτούδη.

Βαγγέλης Λιόλιος: Την αποτίμηση της δουλειάς του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Εθνικής κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της ΕΟΚ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Βασίλη Σπανούλή σαν νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό.

«Θα έπρεπε να βγαίνω να διαψεύδω κάθε μέρα. Είχαμε τρία χρόνια συμβόλαιο και όταν συναντηθήκαμε θεωρήσαμε καλό να μη συνεχιστεί ο τρίτος χρόνος. Παρότι είχε τη δυνατότητα, δεν αξίωσε καμία αποζημίωση. Απεναντίας δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί την Εθνική ομάδα γιατί είναι fan της Εθνικής ομάδας. Η Εθνική ομάδα χρειάζεται όλους μας. Οι παίκτες είναι πρωταγωνιστές, τους προπονητές για τον καθοδήγηση και μας να τους βοηθούμε. Χρειάζεται όμως και σας, τους δημοσιογράφους, να έχουν θετική ενέργεια. Αυτό σημαίνει γροθιά. Όλοι να στηρίζουμε την Εθνική ομάδα από τη θέση που έχουμε. Η Εθνική ομάδα είναι όλοι μας και πάνω από όλους μας. Σας το ζητώ και είμαι σίγουρος πως θα το κάνετε», είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επενδυτής από το εξωτερικό σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Χρήματα μέσω ΑΜΚ - "Ζόρια" στα ταμεία της ΠΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags