Facebook Pixel Euroleague: Στα "ρηχά" ο Ρογκαβόπουλος, αλλά η Μπασκόνια έφυγε με διπλό από το Βερολίνο (Highlights)
| 2023-10-12 23:36:00

Στα "ρηχά" ο Ρογκαβόπουλος, αλλά η Μπασκόνια έφυγε με διπλό από το Βερολίνο (Highlights)

Sportdog Team

Οι Βάσκοι πανηγύρισαν τη νίκη με 91-86 στην έδρα της Άλμπα, η οποία πλέον μετρά 0/2.

Η Μπασκόνια έφυγε από το Βερολίνο με την πρώτη νίκη της στην φετινή Ευρωλίγκα, επικρατώντας της Άλμπα με 86-91 και παρά την αντεπίθεση διαρκείας των γηπεδούχων στο τελευταίο δεκάλεπτο, άντεξε στο επιμέρους σκορ 25-15 των γηπεδούχων. Στην τελευταία επίθεση (9”) και με την διαφορά στους 5 πόντους, υπέρ της Μπασκόνια, ο Πρόσιντα αστόχησε σε δυο διαδοχικά τρίποντα.

Οι Βάσκοι διατήρησαν το προβάδισμα του σκορ

Οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τον Κοστέλο στην άμυνα και τον Μονέκε στην άμυνα, διατήρησαν το προβάδισμα στο σκορ για το πρώτο ημίχρονο, έχοντας την…αμφισβήτηση του Τιμ Σνάιντερ. Ο Μπράουν δεν πέτυχε πόντο, όταν όλοι οι Γερμανοί παίκτες του Γκονζάλεθ, προσπάθησαν στην άμυνα τους. Σε χαμηλούς ρυθμούς και ο Χάουαρντ από την Μπασκόνια, αλλά οι Βάσκοι είχαν καλύτερα ποσοστά ευστοχίας σε δίποντα και τρίποντα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο. η Μπασκόνια επέβαλλε τον ρυθμό της και προηγήθηκε με διαφορά 17 πόντων, αλλά στην τέταρτη περίοδο., η Άλμπα με θιγμένο…εγωϊσμό, έφτασε στην μερική ανατροπή. Μείωσε μέχρι το καλάθι (83-85), χωρίς να αποφύγει την απώλεια των αμυντικών ριμπάουντ. Ο Σεντεκέρσκις έπαιξε καθοριστικό ρόλο και πέτυχε double-double με 11 πόντους και 13 ριμπάουντ. Αστοχτο σουτ για 3 πόντους από τον Τόμας, φάουλ στον Μονέκε από τον Σνάιντερ και με δυο βολές, έγραψε το τελικό σκορ. Είχε προηγηθεί το εύστοχο τρίποντο του Τίμαν για το 86-89.

Δεκάλεπτα: 21-25, 47-51, 61-76, 86-91

Η στατιστική του αγώνα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περίπατος για Παρτιζάν στη Γαλλία - "Καθάρισε" τη Βιλερμπάν σε... πέντε λεπτά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags