Facebook Pixel Αντρέι Βατούνιν: Ατάκες... φωτιά από Βατούνιν για Μακάμπι και Euroleague - "Δεν μας έδωσαν ευκαιρία..."
| 2023-10-25 18:57:00

Ατάκες... φωτιά από Βατούνιν για Μακάμπι και Euroleague - "Δεν μας έδωσαν ευκαιρία..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από Βατούνιν για Μακάμπι και Euroleague - "Δεν μας έδωσαν ευκαιρία..."

Θέση για την απόφαση της διοργανώτριας Αρχής να αφήσει την ομάδα από το Ισραήλ να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια στη Σερβία σε αντίθεση με τη ρωσική ομάδα πήρε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αντρέι Βατούνιν: Η Euroleague αποφάσισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ να έχει σαν έδρα το Βελιγράδι μέχρι να ολοκληρωθεί ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας κάτι που εξόργισε τον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ  όπου έβαλε στην εξίσωση τον αποκλεισμό ων ρωσικών ομάδων μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με τη διευκόλυνση στους Ισραηλινούς.

«Συνεχίζουμε να πιστεύουε ότι πριν από δυο χρόνια, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποκλείστηκε για πολιτικούς λόγους μολονότι οι επίσημες εξηγήσεις έκαναν λόγο για πρόβλημα με τη βίζα, τις μετακινήσεις και την ασφάλεια. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι δεν μας δόθηκε καν η ευκαιρία να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να παίξουμε σε ουδέτερη έδρα. Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να ήμασταν αντίθετοι με τη συμμετοχή της Μακάμπι αλλά αυτός θα ήταν ο λάθος δρόμος», είπε ο Αντρέι Βατούνιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστά το διαχειρίστηκε ο Γώγος - Μακριά από Χουάνκαρ η κροτίδα, αλλά… - Δεν έπρεπε να διακοπεί το ντέρμπι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags