Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Αποκάλυψη Ιτούδη για την επιλογή Σπανούλη στην Εθνική - "Σε αντίθεση με τον Διαμαντίδη..."
| 2023-11-09 17:19:00

Αποκάλυψη Ιτούδη για την επιλογή Σπανούλη στην Εθνική - "Σε αντίθεση με τον Διαμαντίδη..."

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ιτούδη για την επιλογή Σπανούλη στην Εθνική - "Σε αντίθεση με τον Διαμαντίδη..."

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για την διάδοχη κατάσταση με τον Βασίλη Σπανούλη στο τιμόνι της Εθνικής, πλέον.

Το ότι η επιλογή να κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας ο Βασίλης Σπανούλης ήταν δική του ιδέα, αποκάλυψε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Μιλώντας στη Meridian Sport αποκάλυψε σχετικά πως «μίλησα μαζί του αμέσως μετά την πρόσληψή του. Ηταν μία πολύ καλή κίνηση και ήταν δική μου ιδέα να επιλέξουν τον Βασίλη. Ελπίζω να είμαστε ως χώρα και ως ομάδα όλοι μαζί στη νέα προσπάθεια και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και όσο περισσότερους παίκτες διαθέσιμους».

Και πρόσθεσε ακόμα για τον προπονητή πλέον Σπανούλη: «Από τότε που ήταν παίκτης το σκεφτόταν. Το ίδιο φαινόταν πως θα κάνει και ο Σαρούνας (Γιασικεβίτσιους). Ήταν ξεκάθαρο. Αντίθετα, άλλοι σπουδαίοι παίκτες, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης για παράδειγμα, ποτέ του δεν είχε τέτοια επιθυμία. Ο Βασίλης και ο Σάρας όμως, ήταν ξεκάθαρο ότι το ήθελαν πολύ και τα κατάφεραν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουτέρ από Τουρκία για ΠΑΟ - "Εκτέλεσε" πέρυσι με 3ποντα τον Αταμάν - Ταχυδακτυλουργικά για την 5αδα (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags