Facebook Pixel Sportdog.gr | "Βουίζει" η Ευρώπη για επιστροφή Χεζόνια - Το νέο μήνυμα, η απόφαση Αταμάν και η ΦΩΤΟ μέσα από το ΟΑΚΑ!
| 2023-11-25 13:12:00

"Βουίζει" η Ευρώπη για επιστροφή Χεζόνια - Το νέο μήνυμα, η απόφαση Αταμάν και η ΦΩΤΟ μέσα από το ΟΑΚΑ!

Sportdog Team

Ο "Σούπερ Μάριο" προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Euroleague, αλλά το πάθος του είναι ο Παναθηναϊκός και η Θύρα 13.

Ο Κροάτης άσος φαινόταν να έχει ενοχληθεί με τον προπονητή του, Τσους Ματέο για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει και κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου ξέσπασε με τον Super Mario να τελειώνει την αναμέτρηση ως MVP έχοντας 26 πόντους, 4 ριμπάουντ και μια ασίστ σε 22:58 λεπτά.

Την ίδια μέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έπαιζε και ο Παναθηναϊκός με τη Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και ο Μάριο Χεζόνια δεν... ξέχασε να ποστάρει από το αγαπημένο του γήπεδο και τους οπαδούς του τριφυλλιού.

Ο διεθνής φόργουορντ έκανε repost μια φωτογραφία όπου ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού φοράει τη φανέλα του, έχει φόντο τους πράσινους οπαδούς και γράφει: «Come back home malaka» και έχει ταγκάρει τον Χεζόνια.

O Super Mario δεν σταματά να ποστάρει για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται στο μέλλον να φορέσει και πάλι τα πράσινα, αφού σίγουρα είναι ο διακαής του πόθος και όπως είπε και ο Κώστας Σλούκας ο φετινός Παναθηναϊκός βγάζει υγεία που έλειπε τα τελευταία χρόνια, ενώ και ο Εργκίν Αταμάν θα ψάξει για τριάρι είτε φέτος, είτε για του χρόνου.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ματ Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό - Υπογράφει μέχρι το 2026 με τον παιχταρά - Είδηση που πέρασε κάτω από ραντάρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags