Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Ολυμπιακός: "’Τον Μπαρτζώκα θα τον ζήλευε κι ο... Mr. Bean - Πόσο καραγκιόζηδες είστε στην ΕΟΚ" (Vid)
| 2024-01-24 19:14:00

Γιαννακόπουλος: "Τον Μπαρτζώκα θα τον ζήλευε κι ο... Mr. Bean - Πόσο καραγκιόζηδες είστε στην ΕΟΚ" (Vid)

Sportdog Team
Γιαννακόπουλος: "Τον Μπαρτζώκα θα τον ζήλευε κι ο... Mr. Bean - Πόσο καραγκιόζηδες είστε στην ΕΟΚ" (Vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε την κλήση του από την ομοσπονδία και ήταν ''λάβρος''.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε την κλήση του σε απολογία από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΟΚ και ήταν ''λάβρος'' κατά Μπαρτζώκα, Ομοσπονδίας και όχι μόνο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλούν εμένα για δυσφήμηση του αθλήματος, επειδή παραπονέθηκα δημόσια για τη διαιτησία της Τσαρούχα και του Πιτσίλκα, που κατ' επανάληψη μας έχουν ξε@@@σει συνεχόμενα και επιδεικτικά. Αλλά αυτοί δεν καλούνται για λάθη κάθε χρόνο σε κάθε παιχνίδι, από κανέναν! Ο κ. Μπαρτζώκας που τον Χριστό και την Παναγία πόσες φορές τους έχει @@@, δεν τον έχει καλέσει κανείς. Στο ΣΕΦ που φωνάζουν συνθήματα για εμένα, κανείς δε σηκώνεται ούτε για τα μάτια του κόσμου να πεί ''σταματήστε''.

Ούτε βέβαια είναι δυσφήμηση του αθλήματος όλες οι εκρηκτικές ενέργειες του Μπαρτζώκα, που θα τον ζήλευε και ο... Μr. Bean! Λες και τον χτυπάει ηλεκτροπληξία συνεχώς. Δεν είναι δυσφήμηση η αλαζονεία του και ο τρόπος με τον οποίο μιλάει για αντιπάλους κτλπ. Είναι δυσφήμηση εγώ, που επενδύω χρήματα, ενέργεια, φαιά ουσία με αστέρια στο γήπεδο, στον πάγκο, που έχω καταφερθεί εναντίον των οργανωμένων face to face. Έχω προσπαθήσει ό,τι μπορώ και δεν μπορώ, έχω αναγνωρίσει τα λάθη μου και καλούμαι για δυσφήμηση του αθλήματος. Ε, ρε πόσο καραγκιόζηδες είσαστε!

Δυσφήμιση του αθλήματος κύριοι και κυρίες στην ΕΟΚ, είναι το να αλλοιώνεις πρωταθλήματα, που βλέπει όλη η Ελλάδα μέσω γυμνού οφθαλμού μέσα από την τηλεόραση. Δυσφήμιση του αθλήματος είναι να έχεις προπονητές οι οποίοι συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρεται ο κ. Μπαρτζώκας. Δυσφήμιση του αθλήματος είναι να έχεις προέδρους αντίπαλης ομάδας οι οποίοι όταν βρίζουν μέσα στο γήπεδό τους τους αντίστοιχους άλλων ομάδων το μόνο που κάνουν είναι να σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν θέλω καν να μπω στη σκέψη ότι μπορεί και να ζητάνε να γίνονται. Όλα αυτά δεν είναι δυσφήμιση του αθλήματος. Εγώ είμαι δυσφήμιση του αθλήματος. Δεν πειράζει ρε, δεν πειράζει. Συνηθισμένος τόσα χρόνια όλοι βαράτε. Τι καταφέρατε; Μια τρύπα στο νερό»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο Αταμάν, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας - Σίκμα και συμβόλαιο 1 μήνα μετά το διπλό ΣΟΚ με Μιλουτίνοφ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags