Facebook Pixel Ενθνική Ελλάδας: Η πρώτη αλλαγή με Σπανούλη - Αποκάλυψη για Αντετοκούνμπο
| 2024-02-23 23:08:00

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή με Σπανούλη στην Εθνική - Αποκάλυψη για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (Vid)

του Pick n' Scroll

Τι πρόλαβε να αλλάξει και οι κορυφαίοι στη νίκη με Τσεχία. Ποιοι ξεχώρισαν για την Ελλάδα στο κατάμεστο ΣΕΦ, η σκληρή άμυνα και όσα πρόλαβε να βελτιώσει ο νέος προπονητής. Τι θα γίνει όμως με τον σούπερ σταρ του NBA;

Η Εθνική του Βασίλη Σπανούλη μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025. Σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η επίσημη αγαπημένη έκανε αυτά, που έπρεπε, ώστε να κατακτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα απέναντι σε μία μαχητική ομάδα. Μάλιστα η τελευταία είναι και κακός μας δαίμονας, αφού κατά το παρελθόν είτε μας έχει νικήσει σε κρίσιμα ματς είτε μας έχει φέρει εμπόδια σε προσπάθεια μας να πάρουμε πρόκριση.

Η Εθνική δεν έπαιξε κανένα μπάσκετ υψηλού επιπέδου, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να γίνει με τον Σπανούλη να έχει αναλάβει ελάχιστο καιρό την ομάδα. Και βέβαια να έχουν γίνει λίγες προπονήσεις πριν από το ματς με την Τσεχία και μία-δύο ακόμη θα γίνουν για το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Ολλανδία. Το βασικό σε τέτοιες καταστάσεις είναι να υπάρχει καλό κλίμα, καλή ατμόσφαιρα, οι παίκτες να πηγαίνουν στην Εθνική αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και βασικά να γουστάρουν, που το κάνουν.

Αυτός είναι ο στόχος του Σπανούλη και όλοι λένε ότι είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να τα καταφέρει. Στο Ευρωμπάσκετ του 2025 με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα περάσουμε, το θέμα είναι τι θα γίνει το καλοκαίρι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εκεί θα είναι η μεγάλη υπόθεση να δώσουμε το παρών.

Μέχρι τότε θα μπουν κάποιες βάσεις, αλλά το κλειδί θα είναι φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το αν θα δώσει το παρών. Στην ομοσπονδία θεωρούν ότι ο Ελληνας σούπερ σταρ θα παίξει κανονικά τόσο στο προολυμπιακό, όσο βέβαια και στους Ολυμπιακούς αν περάσουμε. Αν γίνει κάτι τέτοιο μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για να έρθει μετά από πολύ καιρό μία επιτυχία.

Οι παίκτες, που έχει η Εθνική τώρα είναι καλοί, αλλά η διαφορά θα γίνει με τον Αντετοκούνμπο και βέβαια με τους Καλάθη, Σλούκα, που επίσης θα προστεθούν.

Προς το παρόν εκείνοι, που οδήγησαν την επίσημη αγαπημένη στο καλό ποδαρικό ήταν οι Μήτογλου, Ουόκαπ και Παπανικολάου. Αυτοί έκαναν την διαφορά κόντρα στους Τσέχους και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Εθνική έπαιξε άμυνα μέχρι εκεί, που δεν πάει στην τελική ευθεία του ματς και αυτό την οδήγησε πιο εύκολα στη νίκη μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, που γέμισε το ΣΕΦ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Αταμάν για Χουάντσο - Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Μήτογλου - Στην έξοδο TOP όνομα του ΠΑΟ! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags