Facebook Pixel "Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι... 1-1"
Μπάσκετ
| 2014-05-26 22:17:00

"Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι... 1-1"

"Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι... 1-1"

Η έκταση της ήττας στο ΣΕΦ (64-89) δεν προβληματίζει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ενώ για δίκαιη νίκη του Ολυμπιακού έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Αντώνης Φώτσης.

"Ξέφυγαν νωρίς. Εμείς μπήκαμε χωρίς καθόλου συγκέντρωση. Είχαν πολύ καλό ποσοστό στα τρίποντα. Αυτό μετράει πολύ στους τελικούς. Τα βάλανε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο σέντερ του τριφυλλιού για την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Για το 3ο παιχνίδι της σειράς των τελικών (29/5, 19:45), είπε: "Εμείς κερδίσαμε στις λεπτομέρειες το πρώτο ματς, ο Ολυμπιακός απόψε κέρδισε καθαρά. Η νίκη μετράει"

Για την απουσία του Γκιστ: "Είναι πολύ σημαντική μονάδα για εμάς. Ελπίζουμε να τον έχουμε στο τρίτο παιχνίδι. Εννοείται ήταν μεγάλη απώλεια. Είχαμε κενά στην άμυνα, που μας τα καλύπτει με το αθλητικό του κορμί και, μπορώ να πω, μας επηρέασε".

Ο Αντώνης Φώτσης δήλωσε για το παιχνίδι: "Το παιχνίδι δεν πήγε καλά για εμάς. Από το πρώτο δευτερόλεπτο αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι που ήθελε. Έδωσε τον δικό του ρυθμό και δεν καταφέραμε να πλησιάσουμε. Ο Ολυμπιακός έπαιξε αρκετά καλύτερα και νίκησε δίκαια".

Για το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού: "Αυτό το λέει το φύλλο αγώνα είναι το κλίμα... 1-1".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags