Facebook Pixel Μάντζαρης: "Πάμε να το σηκώσουμε στο ΣΕΦ"
Μπάσκετ
| 2014-05-29 22:26:00

Μάντζαρης: "Πάμε να το σηκώσουμε στο ΣΕΦ"

Μάντζαρης: "Πάμε να το σηκώσουμε στο ΣΕΦ"

Το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου στο ματς που θα γίνει την Κυριακή (1/6) στο ΣΕΦ έστειλε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, λίγη ώρα μετά το break στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

"Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Μπήκαμε δυνατά από την αρχή, βρεθήκαμε μπροστά με 2-13 πόντους, αλλά στο τέλος μας έπιασε το άγχος της νίκης και πήγαμε να αυτοκτονήσουμε. Τελικά, όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε. Έχουμε το τέταρτο παιχνίδι στην έδρα μας και πάμε να σηκώσουμε το πρωτάθλημα", δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Για τα κλειδιά της νίκης: "Δεν δώσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να κάνουμε το 2-1. Παίξαμε τρομερή άμυνα, στο ημίχρονο είχαμε δεχτεί 28 πόντους. Είχαμε σωστές επιθέσεις και δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να επιβάλει τον ρυθμό του. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και κερδίσαμε".

Για το άγχος στα τελευταία λεπτά: "Όταν έχεις να κερδίσεις εδώ 25 παιχνίδια, έρχεται στο μυαλό αυτό και μπορεί να την πατήσεις. Με την εμπειρία που έχουμε σαν ομάδα, πήραμε τη νίκη".

Για την αστοχία του Παναθηναϊκού: "Για να είναι τόσο άστοχος ο Παναθηναϊκός κάτι κάνουμε καλά και εμείς στην άμυνα. Είχαμε πει πως αν διώξουμε το άγχος και βάλουμε τα καλάθια, θα κερδίσουμε. Το κάναμε σήμερα και κερδίσαμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags