Facebook Pixel Το μήνυμα Λάσκαρη στον Γκάλη
Μπάσκετ
| 2015-09-25 22:37:00

Το μήνυμα Λάσκαρη στον Γκάλη

Το μήνυμα Λάσκαρη στον Γκάλη

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Νίκος Λάσκαρης πήρε το λόγο πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στους κίτρινους και την Ολίμπια Λιουμπλιάνας την οποία καλωσόρισε, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Νίκο Γκάλη. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, στη συνέχεια, πήρε το μικρόφωνο και είπε: “Ωραίο δεν είναι το νέο μας γήπεδο; Δεν υπάρχει πιο σημαντικό event ,έτσι δεν είναι; Καλωσήρθατε όλες οι ομάδες. Είχαμε αρκετές εκπλήξεις. Ελπίζω να έχουμε ένα ωραίο παρασκευοσαββατοκύριακο. Έχουμε και μία συναυλία αύριο (26/09) που ελπίζω να μας βοηθήσει ο καιρός για να την κάνουμε έξω. Καλωσήρθατε όλοι οι νέοι παίκτες του Άρη, ξένοι και Έλληνες. Τώρα ήρθε η στιγμή που όλοι περιμένατε. Να φωνάξουμε τον Νίκο Γκάλη“.

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και με τη σειρά του, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε εδώ. Πιστεύω γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Και θα χτυπήσει μία καλή θέση. Ευχαριστώ πολύ“, με τον Νικόλαο Λάσκαρη να τονίζει με νόημα: “Ό,τι χρειαστείς θα το έχεις. Όση στήριξη χρειάζεσαι θα την έχεις“.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags