Αναλυτικά το post από το aris.re

Κατόπιν συναίνεσης της διοίκησης των ερυθρόλευκων και με την ενημέρωση της δικής μας ΚΑΕ, οι Γρηγόρης Μπρεζέτος και Στάθης Λυκοτραφίτης, διαχειριστές του γκρουπ στο facebook, «Άρης 1914, η ομάδα της καρδιάς μας», τίμησαν με λουλούδια και αναμνηστική πλακέτα τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μάντζαρη.

Γιατί έγινε αυτό; Αν θυμάστε καλά, ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού μέσω μιας γνωριμίας που είχε με φίλο του Άρη και μέλος του παραπάνω γκρουπ, δεν δίστασε λεπτό να προσφέρει μια φανέλα του προς το Charity Idols, με σκοπό την ενίσχυση του Νίκου Κυζερίδη στον αγώνα που κάνει για την αποκατάσταση της υγείας του. Η κίνηση του Μάντζαρη είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις και έδειξε για ακόμη μια φορά πως ο αθλητισμός ενώνει και δεν χωρίζει.

Το παιδιά από το γκρουπ έκαναν μια αξιέπαινη πράξη, απάντηση σε όσους κατηγορούνε τα γκρουπ αυτά για έλλειψη στόχων και πολιτική πληκτρολογίων… Απέδειξαν πως άν κάποιος θέλει να βοηθήσει μια κατάσταση τα καταφέρνει, όση και αν είναι η απόσταση. (Τα εν λόγω παιδιά είναι κάτοικοι νότιας Ελλάδας). Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα υπερήφανος για την ενέργεια αυτή του γκρουπ.

Από πληροφορίες μάθαμε πως και η ΚΑΕ ετοιμάζεται να τιμήσει τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, στο ματς του δεύτερου γύρου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάντζαρης ήταν φανερά συγκινημένος και δήλωσε πως έκανε αυτό που του πρόσταζε η καρδιά του, αλλά και αυτό που νομίζει πως θα έκανε ο καθένας!

Ο Λυκοτραφίτης δήλωσε πως έκαναν το καθήκον τους και πως το παν είναι να βοηθηθεί ο Νίκος Κυζερίδης. Ο Μπρεζέτος θέλησε να τονίσει πως πρέπει όλοι να δούνε πως υπάρχει και αυτή η πλευρά του αθλητισμού. Δεν είναι όλα αντιδικίες ανάμεσα σε οπαδούς αλλά όλοι οι φίλαθλοι είμαστε μια οικογένεια…

Οι δύο φίλοι του Άρη φυσικά δεν παρέλειψαν να παρακινήσουν τον νεαρό μπασκετμπολίστα να έρθει του χρόνου να παίξει στον Άρη για να νοιώσει τι εστί αυτοκράτορας από πρώτο χέρι!

Πηγή : aris.re