Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αθλιότητα με Γιαννακόπουλο - Θράσος και αχαριστία - Η αρρώστια έχει ποτίσει τον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2022-06-09 12:46:00

Αθλιότητα με Γιαννακόπουλο - Θράσος και αχαριστία - Η αρρώστια έχει ποτίσει τον Παναθηναϊκό

του Κώστα Γκόντζου
Αθλιότητα με Γιαννακόπουλο - Θράσος και αχαριστία - Η αρρώστια έχει ποτίσει τον Παναθηναϊκό

Ο τρόπος για να βρεί τον δρόμο του και να ξαναγίνει δυνατός ΠΑΝΤΟΥ! Ο Κώστας Γκόντζος σχολιάζει όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, αναρωτιέται γιατί δεν παίρνει κανείς θέση για διαπιστώνει πως στο ποδόσφαιρο στήνουμε πάρτι για το -25 από την κορυφή, αλλά στο μπάσκετ δεν ανεχόμαστε μία κακή σεζόν.

Θα γινόταν κάποτε και αυτό. Έτσι για να επιβεβαιώσει την τοξικότητα και το κλίμα που έχει καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια και που αποτελεί την μόνιμη πληγή και αιτία δεινών σ' αυτόν τον σύλλογο.

Αποδοκιμασίες λοιπόν μέσα στο ίδιο το ΟΑΚΑ σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από... μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, λέει.

Το φοβερό όμως δεν ήταν ότι βρέθηκαν ακόμα και κάποιοι που αποδοκίμασαν τον Γιαννακόπουλο μέσα στο ίδιο το σπίτι του Παναθηναϊκού που μεγαλούργησε ακριβώς χάρις στο όνομα "Γιαννακόπουλος".

Το φοβερό είναι ότι η καταδίκη αυτής της αθλιότητας, φαίνεται πως δεν είναι αυτονόητη και πως χρειάζεται ο καθένας να... επισημάνει την αντίθεσή του σ' αυτό, το ότι υπάρχουν και κάποιοι που σου λένε "και τι έγινε"  ή ακόμα χειρότερα κάποιοι που σου λένε "ναι δεν ήταν σωστό... αλλά κι αυτός... και τα λοιπά".

Ειλικρινά κάθε φορά αυτός ο σύλλογος μας εκπλήσσει.

Όσα κι αν έχουν γίνει, πάντα φαίνεται να υπάρχει και... ακόμα παρακάτω.

Καθώς εδώ το θέμα δεν είναι καν αν ο Δημήτρης Γιαννακοπουλος έκανε κάτι λάθος, αν έχει ή δεν έχει ευθύνη για την όποια αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μπάσκετ και πάει λέγοντας.

Εδώ το θέμα είναι καθαρά θέμα θράσους και αχαριστίας και θέμα συμπεριφοράς και αντιμετώπισης αυτής της περιβόητης "μερίδας οπαδών" απέναντι σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει και έχουν βάλει τα λεφτά τους -και πολλά μάλιστα- στον Παναθηναϊκό.

Και φυσικά πια, ίσως σ' αυτόν τον Παναθηναϊκό να μην έχει και σημασία πια το αυτονόητο ερώτημα, δηλαδή, ποιοί είναι τέλος πάντων αυτοί ρε παιδιά, τι ακριβώς θέλουν και τι σόϊ δικαιώματα έχουν στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού.

Το δυστύχημα είναι πως υπάρχει και κάτι ακόμα χειρότερο.

Το ότι αυτή η αθλιότητα, όχι μόνο δεν προκαλεί πλέον εντύπωση στον Παναθηναϊκό, αλλά αντιμετωπίζεται και σαν κάτι φυσιολογικό, σαν κάτι που... ε και που έγινε δεν τρέχει και τίποτα.

Τα περισσότερα "πράσινα σάϊτ" απλά αναφέρουν το γεγονός ασχολίαστο, λες και δεν συντρέχει λόγος να πάρεις θέση, να το καταδικάσεις ή όχι.

Το δε "ποδοσφαιρικό ρεπορτάζ" του Παναθηναϊκού, ούτε καν ασχολείται με το θέμα, το προσπερνάει λες και συνέβη σε κάποια... ΄'άλλη ομάδα, λες και δεν αφορά στον Παναθηναϊκό και σε ένα πρόβλημα που βασανίζει χρόνια τον σύλλογο και που το αντιμετωπίζει σε όλα τα αθλήματα ο ιστορικός σύλλογος και που έχει γίνει η αιτία να είναι μακριά πλέον από το σύλλογο άνθρωποι και οικογένειες που τον έχουν ανεβάσει στα ουράνια χρόνια τώρα.

Προφανώς είναι πολύ φυσιολογικό για όλους αυτούς στο ποδόσφαιρο να στήνουμε πάρτι και φιέστες με 25 βαθμούς πίσω από την κορυφή δέκα χρόνια, αλλά στο μπάσκετ των αστεριών δεν μπορούμε να ... αντέξουμε μια χρονιά μακριά απ' αυτά που είχαμε συνηθίσει και πρέπει να βρίσουμε χυδαία τους ανθρώπους που έκαναν την ομάδα στο συγκεκριμένο άθλημα την κορυφαία της Ευρώπης για δεκαετίες.

Δεν ξέρω ειλικρινά κι αν έχει νόημα πια να συνεχίσουμε να λέμε οτιδήποτε πάνω στο θέμα.

Έτσι κι αλλιώς αυτή η αρρώστια έχει ποτίσει μέχρι το μεδούλι την πράσινη οικογένεια και όσο εξακολουθεί να υπάρχει και να "έχει λόγο" χωρίς... αντίλογο στη καθημερινότητα αυτού του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα και όλα τα επίπεδα, πολύ δύσκολα θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ξαναβρεί τον δρόμο του και να ξαναγίνει ΠΑΝΤΟΥ αυτός που ήταν.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κομπότης-Τζόρτζεβιτς... φέρνουν παίκτη στον Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags