Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένας παίκτης η μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και δεν είναι ο Βεζένκοφ!
Μπάσκετ
| 2022-12-06 17:52:00

Ένας παίκτης η μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και δεν είναι ο Βεζένκοφ!

Sportdog Team
Ένας παίκτης η μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και δεν είναι ο Βεζένκοφ!

Είναι χαρακτηριστικό πως χωρίς αυτόν στο παρκέ, το Τριφύλλι έτρεξε στις αρχές της δεύτερης περιόδου ένα επιμέρους σκορ 13-2.

Ο Ολυμπιακός σε ένα "αιώνιο" ντέρμπι από τα παλιά κέρδισε δύσκολα τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, σ' ένα παιχνίδι που σήκωσε μπόλικη κουβέντα για τη διαιτησία μετά τη λήξη. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, υπάρχουν κάποια συμπεράσματα που ήδη μπορούμε να εξάγουμε.

Το πρώτο και κυριότερο, είναι ότι η ψαλίδα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έχει κλείσει. Η περσινή χρονιά όπου οι Πράσινοι γινόντουσαν... σάκος του box στις ορέξεις των Πειραιωτών, έχουν παρέλθει. Το Τριφύλλι έχει καλύτερους ξένους, οι Ερυθρόλευκοι καλύτερους Έλληνες και οι μάχες μεταξύ τους σε Euroleague και πρωτάθλημα, θα έχουν φέτος τεράστιο ενδιαφέρον. Και σίγουρα, θα είναι πιο αμφίρροπες απ' ότι κάποιοι υπολόγιζαν.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ένας παίκτης είναι η μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και όχι, δεν μιλάμε για τον Σάσα Βεζένκοφ. Ο λόγος γίνεται για τον Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ είναι ο αθλητής που αλλάζει τα δεδομένα σε όλα τα "αιώνια" ντέρμπι, από πέρσι που υπέγραψε στην ομάδα του λιμανιού. Κανένας ψηλός του Εξάστερου δεν μπορεί να τον σταματήσει, με αποτέλεσμα η φθορά που προκαλεί ο Φαλ να κρίνεται... ασύγκριτη. Είναι χαρακτηριστικό πως χωρίς τον Γάλλο στο παρκέ, ο Παναθηναϊκός έτρεξε στις αρχές της δεύτερης περιόδου ένα επιμέρους σκορ 13-2.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αντιμετωπίζει τον Φαλ όσο καλύτερο μπορεί, αλλά να τον σπρώξει και να απορροφήσει τους κραδασμούς του δεν μπορεί. Επομένως, στο τωρινό ρόστερ ο Αρτούρας Γκουντάιτις θα έπρεπε να κάνει (θεωρητικά) αυτή τη δουλειά. Στο ΣΕΦ, ωστόσο, ο Λιθουανός αγωνίστηκε έξι λεπτά και είχε να επιδείξει ουσιαστικά μόνο λάθη, δίχως να βάλει καθόλου δύσκολα στον παίκτη-κλειδί του Μπαρτζώκα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα έφερε... όλα τούμπα ο Ράντονιτς - Η μεταγραφή που έρχεται για να πάρει το επόμενο διπλο στο ΣΕΦ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags