Ντέγιαν Ράντονιτς: Πολύ απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στην τέταρτη περίοδο του αγώνα με το Περιστέρι εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαυροβούνιος τεχνικός των Πρασίνων, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι χρειάζονται αλλαγές για τις οποίες οι αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες.

"Το ματς ήταν τα πρώτα 30 και τα τελευταία δέκα λεπτά. Στα πρώτα 30 παίξαμε καλά, αμυντικά και επιθετικά, χτίσαμε μία μεγάλη διαφορά. Στο τέλος κάναμε πολλά λάθη και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Στο 30' σκεφτόμουν να κάνω ροτέισον, σκεφτόμουν τη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, όμως όλα ήρθαν ανάποδα στην τέταρτη περίοδο.

Στην τελευταία περίοδο κάναμε εννέα λάθη από τα 25 στον αγώνα. Πολλοί παίκτες έπαιξαν περισσότερα λεπτά απ' όσα θα έπρεπε, όμως η κατάσταση το απαίτησε. Έπρεπε να παίξουμε και με τους δύο πόιντ γκαρντ. Ο Γουόλτερς ήταν κουρασμένος στο φινάλε, έγιναν λάθη κυρίως στην οργάνωση της επίθεσης. Πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι, να δούμε τι προσφέρει η αγορά και να το συζητήσουμε τις επόμενες ημέρες. Είναι κάτι που έχουμε ήδη συζητήσει", είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ από την τελική λίστα του ΠΑΟ για Ολυμπιακό - Νέος... Χουάνγκ - Έρχεται Ελλάδα ο ατζέντης του!