Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη για τοπ μεταγραφές στον ΠΑΟ - "Κάθε προσιτός καλός παίκτης τον ενδιαφέρει" - Έτσι θα ασχοληθεί με Τζέιμς, Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2023-05-23 14:08:00

Αποκάλυψη για τοπ μεταγραφές στον ΠΑΟ - "Κάθε προσιτός καλός παίκτης τον ενδιαφέρει" - Έτσι θα ασχοληθεί με Τζέιμς, Χεζόνια!

Sportdog Team

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγάλει αντίδραση στο παρκέ απέναντι στο Περιστέρι και σκιαγράφησε το προφίλ των μεταγραφών που θα γίνουν.

Να δείξει ότι η εικόνα του στο Περιστέρι ήταν μια κακή παρένθεση για να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση του στους τελικούς της Basket League, καλείται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα είπε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Έχουν ζορίσει πολύ τα πράγματα, το θέμα είναι αυτή η αντίδραση που περιμένουμε να βγει και στο παρκέ. Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι ήταν τραγική, όσοι φίλοι του είδαν το ματς θα πρέπει να έριξαν κολλύριο στα μάτια τους μετά. Το θετικό για τον Χρήστο Σερέλη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα.

Θα πάει πάλι με πέντε ξένους βέβαια. Προφανώς και δεν τίθεται κανένα θέμα να αποκλειστεί από το Περιστέρι για να μην αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, είναι για το καφενείο αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, κάθε καλός παίκτης που μπορεί να είναι διαθέσιμος και προσιτός, ενδιαφέρει τους Πράσινους, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Χεζόνια ή τον Τζέιμς και τον Πάντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Καμπάτσο ούτε Χεζόνια - Κορυφαίο όνομα του F4 της Euroleague για ΠΑΟ - Θα... πέσει το αεροδρόμιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags