Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ούτε Καμπάτσο ούτε Χεζόνια - Κορυφαίο όνομα του F4 της Euroleague για ΠΑΟ - Θα... πέσει το αεροδρόμιο!
Μπάσκετ
| 2023-05-23 10:00:00

Ούτε Καμπάτσο ούτε Χεζόνια - Κορυφαίο όνομα του F4 της Euroleague για ΠΑΟ - Θα... πέσει το αεροδρόμιο!

Ο Εργκίν Αταμάν έχει στραμμένο το βλέμμα του στο NBA, για κάποια περίπτωση που και θα αξίζει και δεν θα υπάρχει πιθανότητα ρίσκου. Αν όμως δεν βρεθεί κάτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε το Τριφύλλι θα ασχοληθεί με έναν από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης!

Το τέλος του Final-4, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ν' αναδεικνύεται θριαμβεύτρια στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό, αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κι αυτό γιατί ο σχεδιασμός όλων των ομάδων της Euroleague θα ενταθεί, με σκοπό άπαντες να δημιουργήσουν όσο το δυνατό νωρίτερα τα ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Σε αυτές ακριβώς τις ομάδες συμπεριλαμβάνεται φυσικά και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το δικό του "χτίσιμο" βέβαια το έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Όπως ήδη γνωρίζουμε, οι Πράσινοι πλην του Λούκα Βιλντόζα αναζητούν έναν ακόμα τοπ γκαρντ στην περιφέρειά του, αφού πλέον η υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο μοιάζει πολύ δύσκολο πια να ολοκληρωθεί θετικά. Παρά την τεράστια οικονομικά πρόταση που κατατέθηκε στον Αργεντινό.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει στραμμένο το βλέμμα του στο NBA, για κάποια περίπτωση που και θα αξίζει και δεν θα υπάρχει ταυτόχρονα πιθανότητα ρίσκου. Ρίσκα ο νέος Παναθηναϊκός δεν θέλει να πάρει. Αν όμως δεν βρεθεί κάτι τέτοιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τότε μία από τις πρώτες επιλογές στην Ευρώπη θα είναι ένας παλιός γνώριμος του Τριφυλλιού. Ο λόγος για τον Μάικ Τζέιμς!

Ο Αμερικανός "μπομπέρ" παρότι έχει συμβόλαιο, κρίνεται πιθανότερο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό. Αν όντως κάτι τέτοιο συμβεί στην πράξη, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μία σούπερ επιλογή διαθέσιμη στην αγορά. Ασφαλώς, για να προχωρούσε εν δυνάμει η περίπτωση Τζέιμς, θα έπρεπε πριν να έχει δώσει την οριστικά θετική του εισήγηση ο Αταμάν. Πάντως το δεδομένο είναι, ότι οι Πράσινες ματιές στον Μάικ είναι κάτι υπαρκτό αυτή τη στιγμή.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άξιζε την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός! Στους 5 τελικούς με ΠΑΟ – Θέλει… Μιλουτίνοφ, θα βρει λύση με Βεζένκοφ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags