Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Φαντάσου να έρθουν και οι μεταγραφές στον ΠΑΟ - Καμπανάκι για Ολυμπιακό - Έρχεται… πόλεμος στο ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2023-06-09 00:17:00

Φαντάσου να έρθουν και οι μεταγραφές στον ΠΑΟ - Καμπανάκι για Ολυμπιακό - Έρχεται… πόλεμος στο ΣΕΦ!

Φαντάσου να έρθουν και οι μεταγραφές στον ΠΑΟ - Καμπανάκι για Ολυμπιακό - Έρχεται… πόλεμος στο ΣΕΦ!

Οι τελικοί που πήραν φωτιά και οι άδειες εξέδρες. Πώς οι Πράσινοι κατάφεραν να φέρουν στα ίσια τη σειρά των τελικών, οι επιστροφές για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το μήνυμα που πήρε για του χρόνου.

Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε τελικά. Με την συμπαράσταση του κόσμου του κέρδισε τον Ολυμπιακό με 67-65, έκανε το 1-1 και έμεινε ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου. Εσπασε παράλληλα και την δυσμενή παράδοση, που έκανε λόγο για 14 συνεχόμενες νίκες των Πειραιωτών. Παράλληλα δίνει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον σε μία σειρά, που πολλοί την είχαν τελειωμένη από το ξεκίνημα. Πίστευαν, δηλαδή, ότι θα «σκουπίσει» ο Ολυμπιακός, κάτι, που δεν θα γίνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν και πάλι το φαβορί, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι τρομερά επικίνδυνος και δεν έχει τίποτα να χάσει. Και αν πάει η σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, θα γίνει στο ΣΕΦ χωρίς θεατές, αφού ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε για τα επεισόδια στον πρώτο αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια και πιο συγκεκριμένα στο σουτ. Ο Παναθηναϊκός το έβαλε με τον Πονίτκα, ο Ολυμπιακός το έχασε με τον ΜακΚίσικ. Και κάπως έτσι γράφτηκε το 1-1.

Πλέον οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για…πόλεμο στο ΣΕΦ, αφού θα είναι τεράστια αποτυχία για αυτούς αν χάσουν τον τίτλο από αυτό τον Παναθηναϊκό. Όπως και να έχει, το χθεσινό είναι και ένα μήνυμα για τη νέα χρονιά: πόσο δυνατός δηλαδή θα είναι ο εξάστερος, που έχει πάρει και θα πάρει πολύ καλύτερους παίκτες από αυτούς, που έχει τώρα.

Και είναι και ένα μήνυμα για τον Ολυμπιακό για να ενισχυθεί κι αυτός, καθώς μάλιστα έχασε δύο φορές την Ευρωλίγκα, ενώ είναι πιθανό να χάσει και τον Βεζένκοφ, για τον οποίο υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τους Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, την Κυριακή αναμένεται να έχει τον Κώστα Σλούκα, που του έλειψε πολύ χθες, ενώ θα παίξει κανονικά και ο Τόμας Ουόκαπ, που χθες δεν ολοκλήρωσε το ματς λόγω αποβολής. Παρόλα αυτά και παρότι τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Βεζένκοφ, οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στη νίκη. Αλλά δεν την πήραν και τώρα τρέχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράκουσε τον Μπαρτζώκα ο ΜακΚίσικ - Στα όρια του ο κόουτς - Μεγάλο "λάθος" πριν από το τζάμπολ (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags