Facebook Pixel Χρήστος Σερέλης: Αυτό έφερε την ήττα του ΠΑΟ για τον Σερέλη - "Δεν νικάς με 20 λάθη - Να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-06-11 23:59:00

Αυτό έφερε την ήττα του ΠΑΟ για τον Σερέλη - "Δεν νικάς με 20 λάθη - Να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτό έφερε την ήττα του ΠΑΟ για τον Σερέλη - "Δεν νικάς με 20 λάθη - Να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανώς προβληματισμένος ήταν κατά τη διάρκεια των δηλώσεων και της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, προσπαθώντας να αναφερθεί στα αίτια του αποτελέσματος.

Χρήστος Σερέλης: Στην κακή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού, αλλά και στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στην επίθεση στάθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, αλλά και στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός μετά την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πάντως πως οι παίκτες του θα δώσουν τα πάντα ώστε η σειρά να έρθει και πάλι στο Φαληρικό γήπεδο για πέμπτο παιχνίδι.

«Δεν ήμασταν καλοί. Μας έφτασε ο Ολυμπιακός σε σημείο 20 λαθών (σ.σ. έκανε 19 για την ακρίβεια ο Παναθηναϊκός) και είναι αδύνατο έτσι να κερδίσεις. Δε λειτουργούσαμε καλά στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε καθαρές αποφάσεις. Δε δεχθήκαμε πολλούς πόντους, αλλά τους δεχθήκαμε με τρόπο που δε θέλαμε. 

Από την επίθεσή μας βγήκαμε εκτός ρυθμού στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι την Πέμπτη και θα τα δώσουμε όλα.

Έχουμε ένα παιχνίδι τώρα, θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα με όλες μας τις δυνάμεις. Ο κόσμος ήταν κοντά μας στο  προηγούμενο ματς, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι ξανά μαζί μας την Πέμπτη και θα καταφέρουμε να έρθουμε και την άλλη Κυριακή εδώ», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Σήμερα το παιχνίδι κρίθηκε από την πολύ κακή μας επιθετική συμπεριφορά. Η προσέγγιση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Εννοώ το πρώτο δεκάλεπτο ήταν καλό και ήμασταν μπροστά, αλλά στη συνέχεια η άμυνα του Ολυμπιακού μας δημιούργησε πρόβλημα για ακόμα μια φορά. Και στην ουσία παρόλο που δεν δεχθήκαμε πολλούς πόντους σήμερα, δεχθήκαμε πόντους που μας πονέσαν και ήταν στο πλάνο να μην δεχθούμε. Το σκορ είναι 2-1 και πάμε στο ΟΑΚΑ. Εμείς δεν θα αλλάξουμε κάτι. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο ΣΕΦ σε 5ο ματς».

Για το αν περιμένει να βγει κάποιος παίκτης που δεν έχει αποδώσει καλά ως τώρα: «Οποιοσδήποτε παίκτης κι αν βγει που δεν έχει παίξει μέχρι τώρα θα είναι κέρδος. Και για τον Παναθηναϊκό και για τον Ολυμπιακό. Εμείς είχαμε στα προηγούμενα ματς, ο Ολυμπιακός σήμερα. Προφανώς σε μια σειρά ψάχνεις κι αυτούς τους παίκτες. Αυτό που προσπαθούμε είναι να μην στηριχτούμε στην επίθεση σε έναν παίκτη. Στο προηγούμενο ο πρώτος σκόρερ είχε 12 πόντους. Πήραμε το ματς από την άμυνα». 

Για τα λάθη και τον Λι: «Ο Λι σήμερα ήταν ο καλύτερος μας παίκτης. Άσχετα τα λάθη που έκανε γιατί έπαιξε και 38 λεπτά. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλέψει μπάλες και να πιέσει. Στα προηγούμενα 2 ματς το κάναμε. Σήμερα ο τρόπος ήταν ατομικός, ίσως και από την πίεση του Ολυμπιακού, και όταν έχεις 19 λάθη είναι δύσκολα να κερδίσεις

Για την κατάσταση των Γκριγκόνις και Πονίτκα: «Ο Γκριγκόνις είναι εντάξει. Για τον Πονίτκα νόμιζα ότι μέχρι την Πέμπτη θα ξεπεράσει και θα παίξει», σημείωσε κατά τη διάρκεια στης συνέντευξης Τύπου ο Χρήστος Σερέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος και ο Μπαρτζώκας με τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Γιούχα στο ΣΕΦ - Δείτε τι συνέβη! (BINTEO)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags