Παναθηναϊκός: Να φύγει και να μην ξαναγυρίσει η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους Πράσινους, που δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τίτλο στην Ελλάδα και στην Ευρώπη είχαν κακή παρουσία για μια ακόμα φορά.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ανακοινώσει, ήδη, τον Σάνι Μπετσίροβιτς στη θέση τού τεχνικού διευθυντή και περιμένουν τον Εργκίν Αταμάν να έρθει από την Τουρκία για να αναλάβει τα ηνία τής ομάδας και να αρχίσει ο σχεδιασμός της.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε τι θα γίνει στη θέση του γκαρντ, καθώς ο Πάρις Λι θα φύγει (μαζί με όλους τους ξένους), ενώ ακόμα και ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα αποχωρήσει - Άρα για τη θέση θα υπάρχει μόνο ο τεράστιος Λούκα Βιλντόζα και ο Δημήτρης Μωραΐτης ως μια τρίτη λύση.

 

Ποιος θα μοιράζεται τον χρόνο με τον Βιλντόζα; Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει βρεθεί στο προσκήνιο, αν και έχει συμβόλαιο με τη Φενέρ. Μπορεί να μείνει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα και να έρθει στην Ελλάδα; Φυσικά, αρκεί ο Παναθηναϊκός να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Αυτός που δεν πρόκειται ποτέ να πάει στο Τριφύλλι, παρά τη σχετική φημολογία που έχει αναπτυχθεί ήδη, είναι ο Κώστας Σλούκας! Το θέμα τής παραμονής του στον Ολυμπιακό έχει δυσκολέψει και, ήδη, εμφανίστηκαν κάποιες φωνές που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να κινείται για την περίπτωσή του.

Μόνο που ο Σλούκας αν υπήρχε ποτέ περίπτωση να φορέσει στο Τριφύλλι, ήταν όταν είχε φύγει από τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 2015, και είχε πάει στη Φενέρ. Αφού τότε, που τον είχε προσεγγίσει με καλή πρόταση ο Παναθηναϊκός, δεν είχε πει το "Ναι", δεν πρόκειται να το κάνει τώρα ή ποτέ πια στο μέλλον... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "όρος" Σλούκα σε Μπαρτζώκα για να μείνει - "Γερόλυκος" της Ρεάλ για Ολυμπιακό - Κλοπή από Παρτιζάν!