Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ της... ώρας για Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Βεζένκοφ, Σλούκα, Μιλουτίνοφ - Έτσι θα αλλάξει το ΣΕΦ
Μπάσκετ
| 2023-06-18 15:49:00

Ρεπορτάζ της... ώρας για Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Βεζένκοφ, Σλούκα, Μιλουτίνοφ - Έτσι θα αλλάξει το ΣΕΦ

Sportdog Team
Ρεπορτάζ της... ώρας για Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Βεζένκοφ, Σλούκα, Μιλουτίνοφ - Έτσι θα αλλάξει το ΣΕΦ

Ο Νίκος Ζέρβας μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν στο ΣΕΦ που περνά στον… έλεγχο του Ολυμπιακού. 

Ο Νίκος Ζέρβας αφού έδωσε τα… παραλειπόμενα του γλεντιού του Ολυμπιακού στα μπουζούκια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις αλλαγές που έρχονται στο ΣΕΦ.

«Θα αρχίσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν σε ορίζοντα διετίας κάποια σημαντικά έργα στο ΣΕΦ. Η χωρητικότητά του θα αυξηθεί και θα φτάσει σταδιακά στους 15.000 θεατές, ενώ θα γίνει πιο μπασκετικό, με τις κερκίδες πιο κοντά στο παρκέ και περισσότερο ερυθρόλευκο χρώμα», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στις «καυτές πατάτες» της επόμενης μέρας. «Ο Βεζένκοφ δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αλλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει καλές πιθανότητες να τον κρατήσει και να γίνει θρύλος της Ευρωλίγκας. Ο Σλούκας είναι η πιο δύσκολη περίπτωση από όλες, ενώ ο Παπανικολάου πιστεύω πως θα συμφωνήσει. Ο Μιλουτίνοφ έχει καλή επικοινωνία, αλλά υπάρχει μια διαφορά που μπορεί να καλυφθεί με αμοβαίες υποχωρήσεις».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο "όρος" Σλούκα σε Μπαρτζώκα για να μείνει - "Γερόλυκος" της Ρεάλ για Ολυμπιακό - Κλοπή από Παρτιζάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags