Facebook Pixel Προμηθέας Πατρών: Οριστικό! Πήρε παίκτη ο Ολυμπιακός - Το ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-07-15 12:06:00

Οριστικό! Πήρε παίκτη ο Ολυμπιακός - Το ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστικό! Πήρε παίκτη ο Ολυμπιακός - Το ανακοίνωσε η πρώην ομάδα του (ΦΩΤΟ)

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησαν οριστικά οι Ερυθρόλευκοι ενισχύοντας το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν, με την πρώην ομάδα του νεαρού να ανακοινώνει την πώλησή του.

Προμηθέας Πατρών: Παρελθόν από την ομάδα της Πάτρας αποτελεί ο Γιώργος Τανούλης που είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί σαν παίκτης του Ολυμπιακού, με την ομάδα της Αχαΐας να κάνει γνωστή την αποχώρησή του.

"Ο Γιώργος Τανούλης έγινε μέλος της οικογένειας του Προμηθέα Πάτρας τον Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 18 ετών, όντας ένα σπουδαίο, αλλά “άγουρο” ταλέντο, με εμφανή όμως προοπτική εξέλιξης. Όπως εμφανής ήταν και ο δομημένος και ισχυρός του χαρακτήρας, η θέληση και το πείσμα του, που σε συνδυασμό με την μεθοδικότητα του προγράμματος του Προμηθέα για την ανάπτυξη νέων Ελλήνων παικτών, ήταν τα εχέγγυα για να εξελιχθεί ως αθλητής και να φτάσει να γίνει διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας.

Εμείς ως Προμηθέας του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και θα είμαστε πάντοτε υπερήφανοι για αυτόν, όπως για κάθε παιδί που ανδρώθηκε μπασκετικά στις τάξεις της ομάδας μας", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Προμηθέας Πατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1.5 εκ. δολάρια για τον αντι-Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος - NBAer του Ραζνάτοβιτς - Εξαιρετικός αμυντικός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags