Βασίλης Σπανούλης: Για τη νίκη του Περιστερίου κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τον μικρό τελικό του Super Cup, αλλά και για την κατάσταση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μίλησε ο Kill Bill στην κάμερα της ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι οι Πράσινοι έχουν κάνει καλές μεταγραφές, αλλά οι Ερυθρόλευκοι είναι πιο έτοιμοι.

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Βγάλαμε τον εαυτό μας, αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Χθες δεν παίξαμε καλά, ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα. Στη ζωή επιτρέπεται να μην παίξεις καλά, αλλά δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς. Αυτά κάναμε και βελτιώσαμε πολλά πράγματα. Φαίνεται η διάθεση των παιδιών, είναι έτοιμα να θυσιαστούν για την ομάδα και να τη βοηθήσουν να κερδίσει.

Για την εμφάνιση του Νίκου Χουγκάζ και του Βαγγέλη Ζούγρη: «Τα παιδιά ήταν καλά. Γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα, ειδικά σε σχέση με χθες, που δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, βγάλαμε τα σουτ και ο Νίκος Χουγκάζ τα έβαλε. Ήταν πολύ καλός και ο Βαγγέλης Ζούγρης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά».

Για τον τελικό του Super Cup: «Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, είναι πιο έτοιμος. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές. Θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος», είπε ο Βασίλης Σπανούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραντεβού Μαρινάκη με κορυφαίο όνομα - Πάει στα γραφεία για να υπογράψει - Πρόλαβε τον Φορτούνη!