Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέες αιχμές για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στο ελληνικό μπάσκετ, αναφερόμενος στις εκλογικές διαδικασίες και στον Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ στο επόμενο story του έκανε αναφορά και στον Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι ο Αυγενάκης επέβαλε τις ηλεκτρονικές εκλογές και εκτίμησε πως η υπόθεση θα οδηγηθεί σε ανώτερο επίπεδο, όπου, όπως ανέφερε, αναμένει με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο Instagram: «Ποιος είναι ο μεγαλύτερος πολέμιος να γίνουν κανονικές εκλογές, το ξέρουμε. Επέβαλε ηλεκτρονικές εκλογές ο Λευτέρης Αυγενάκης. Αυτό είναι γνωστό. Για κάποιους λόγους αυτός θα χρειαστεί να πάει πιο πάνω.

Αναγκαστικά η υπόθεση θα πάει τότε, πιο πάνω. Εκεί θέλω να δω τι θα γίνει. Έχω αρχίσει να μαθαίνω ότι έχουν βγει τα μαχαίρια. Θα πάει από δω ή από εκεί. Εκεί θα γελάσουμε. Θρυλικό γέλιο.»

Και στο επόμενο story τραγούδησε: «Και τα πουλάκια κελαηδάνε… Λιόλιο»