Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έριξε τη "βόμβα" ο Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ναν στον Παναθηναϊκό! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-10-31 13:37:00

Έριξε τη "βόμβα" ο Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ναν στον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έριξε τη "βόμβα" ο Γιαννακόπουλος: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ναν στον Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του NBAer, Κέντρικ Ναν, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ανακοίνωσε στο Τριφύλλι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος!

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο στο ΣΕΦ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστό μέσω social media πως ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Κέντρικ Ναν, μια σπουδαία κίνηση που "εκτοξεύει" ακόμα περισσότερο την ποιότητα στις θέσεις των γκαρντ!

"Από σήμερα ο αθλητής Ναν είναι μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας…", έγραψε στο instagram ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ, ανακοινώνοντας έτσι την συμφωνία με τον 28χρονο γκαρντ, ο οποίος μπορεί να παίξει άνετα τόσο στο "2" όσο και στο "1".

Θυμίζουμε ότι ο Ναν απασχόλησε αρκετά τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, όπως και την Αρμάνι Μιλάνο, ωστόσο τότε η περίπτωσή του δεν προχώρησε καθώς ο παίκτης έψαχνε συμβόλαιο στο NBA.

Παρόλα αυτά, ο Αμερικανός άσος (1.91μ.) δεν βρήκε αυτό που ήθελε στον "μαγικό κόσμο" και αποφάσισε να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό, ανεβάζοντας κατακόρυφα την ποιότητα της γραμμής των "κοντών" της ομάδας του Εργκίν Αταμάν

Ο Ναν έπαιξε για τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ, σε Χιτ, Λέικερς και Γουίζαρντς. Την περασμένη περίοδο είχε 7,5 πόντους (39,2% στα τρίποντα), 1,8 ασίστ και 1,7 ριμπάουντ σε 14,1 λεπτά κατά μέσο όρο με τους Γουίζαρντς σε 31 εμφανίσεις.

Είχε αρχίσει τη σεζόν στους Λέικερς έχοντας 6,7 πόντους (32,5% στα τρίποντα), 1,4 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 13,5 λεπτά ανά αγώνα, αλλά δόθηκε με ανταλλαγή στην Γουάσινγκτον για χάρη του Ρουί Χατσιμούρα.

Η καλύτερή του σεζόν στο ΝΒΑ ήταν η πρώτη του, το 2019/20, όταν είχε με το Μαϊάμι 15,3 πόντους (35% στα τρίποντα), 3,3 ασίστ και 2,7 ασίστ σε 29,3 λεπτά ανά αγώνα στην regular season, ενώ έπαιξε σε 15 ματς των playoffs στην πορεία ως τους τελικούς (όπου η ομάδα του έχασε από τους Λέικερς τον τίτλο), έχοντας 6,1 πόντους (27,9% στα τρίποντα), 2,1 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 15,9 λεπτά ανά αγώνα. 

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα Γιαννακόπουλου για NBAer μετά το ΣΕΦ - Ματς καριέρας ο Μήτογλου - "Σίγησε" Φαλ-Μιλουτίνοφ ο Αταμάν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags