Εργκίν Αταμάν: Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Κώστας Σλούκας έρχεται από τον πάγκο στους αγώνες του Παναθηναϊκού, ώστε να είναι πιο ξεκούραστος και να μπορεί στο τέλος να κάνει τη διαφορά, κάτι που πάντως σχολίασε ο αναλυτής της Euroleague, Αουγκούστας Σουλιάουσκας σημειώνοντας ότι αυτό που κάνει ο Τούρκος τεχνικός του Τριφυλλιού μοιάζει με την τακτική που χρησιμοποιούσε για τον Έλληνα γκαρντ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό.

«Ο Κέντρικ Ναν ξεκίνησε στην πεντάδα την Παρασκευή αντί για τον Σλούκα και ο Κώστας ήρθε από τον πάγκο. Ίσως πρόκειται για την αναπαράσταση αυτού που έκανε με εκείνον ο Μπαρτζώκας στον Ολυμπιακό, παίζοντας απέναντι στο second unit.

Σκέφτομαι αν ο Εργκίν Αταμάν αντιγράφει αυτή την τακτική, επειδή ο Σλούκας είχε κατά μέσο όρο 3,8 λάθη πριν τον αγώνα με την Ζαλγκίρις, και ίσως κατάλαβε ότι να τον χρησιμοποιεί για 30 λεπτά δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Και προφανώς πλέον έχει και τον Κέντρικ Ναν, οπότε πρέπει να του δώσει και ώθηση αυτοπεποίθησης», συμπλήρωσε ο Λιθουανός αναλυτής για όσα κάνει ο Εργκίν Αταμάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα μεταγραφή από Άρη σε ΑΕΚ - Λόγω… Αλμέιδα χάθηκε ο Πάλμα - Εκτόξευσε την τιμή του Γκαστόν ο Ορτέγκα!