Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κίνδυνος για Τζολάκη από 1η Γενάρη, τι αποφάσισαν Μαρτίνεθ, Μαρινάκης - Scouting σε 10αρι από Σούπερ Λιγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 10:42:00

Κίνδυνος για Τζολάκη από 1/1, έχουν αποφασίσει Μαρτίνεθ, Μαρινάκης - Scouting σε 10αρι από Σούπερ Λιγκ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κίνδυνος για Τζολάκη από 1/1, έχουν αποφασίσει Μαρτίνεθ, Μαρινάκης - Scouting σε 10αρι από Σούπερ Λιγκ!

Εξελίξεις με τον νεαρό κίπερ στο Λιμάνι και λόγω Πασχαλάκη! Το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται, οι σκέψεις των Πειραιωτών για την επόμενη σεζόν και ποιος είναι ο παίκτης που παίζει φέτος σε άλλη ελληνική ομάδα και το καλοκαίρι θα φορέσει τα ερυθρόλευκα...
 

Ο Ολυμπιακός είναι σε φάση πλήρους αναδόμησης από το περασμένο καλοκαίρι. Καινούργιο μοντέλο λειτουργίας με τον Αντόνιο Κορδόν να είναι συμμέτοχος στις στρατηγικές αποφάσεις του συλλόγου, νέος προπονητής εγκεκριμένος από τον αθλητικό διευθυντή και τη διοίκηση της ομάδας. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουν μεταβληθεί στο ερυθρόλευκο οργανόγραμμα. Σε αυτά προσθέστε τις πολλές αλλαγές ποδοσφαιριστών μετά την καταστροφική σεζόν που έφυγε και βρήκε τους Πειραιώτες χωρίς τίτλο. Το έργο πάει πολύ καλά μέχρι εδώ για τον Ολυμπιακό και σε αυτό έχουν συμβάλει οι σταθερές της ομάδας. Δύο εξ αυτών είναι οι Κώστας Φορτούνης και Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Η ποιότητα αυτών των δύο είναι κομβική για το κλαμπ, όμως ταυτόχρονα... κόβει το δρόμο σε νεαρούς παίκτες. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Το μεγάλο πρότζεκτ για την εστία του Ολυμπιακού

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έφτασε στου Ρέντη το 2018 για να ενταχθεί στην Κ-19 του συλλόγου και με σαφή στόχο την αναρρίχησή του στην πρώτη ομάδα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν φοβήθηκε να του αναθέσει την ευθύνη και ο Έλληνας κίπερ πήρε ευκαιρίες. Ήδη από το 2019-20 βρισκόταν μεταξύ του ροτέισον στη θέση ''1'' και υπήρχε αισιοδοξία για το μέλλον του. Και όχι άδικα, καθώς πρόκειται για εργατικό και ταλαντούχο παίκτη. Ο Ζοζέ Σα έμοιαζε με... ανυπέρβλητο εμπόδιο, για τον πιτσιρικά που περίμενε στωικά για τη στιγμή του. Αυτή άργησε μεν, ήρθε δε την περσινή ταραχώδη χρονιά.

Ο Τζολάκης με μια σπουδαία εμφάνισή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στα πλέι-οφ κατέβασε ρολά μιας και σε 3 ντέρμπι κράτησε το μηδέν στην εστία του! Αυτά δεν ήταν αρκετά, όμως, για να του δώσουν τα γάντια του βασικού με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να είναι συνεπέστατος έως τώρα. Ο «Superman» έχει δηλώσει ότι περνάει όμορφα με τον Τζολάκη και προσπαθεί να του μάθει όσα περισσότερα μπορεί.

Το συμβόλαιο του 21χρονου τερματοφύλακα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως στον Πειραιά δεν ανησυχούν. Η επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας είναι αμοιβαία, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιστεύει στον εαυτό του και αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεσή του. Με τις φοβερές εμφανίσεις του στην Εθνική Ελπίδων πείθει ότι είναι σε θέση να σταθεί και στο υψηλότερο επίπεδο και είναι στην αναμονή για να... διαδεχθεί τον Πασχαλάκη στα γκολπόστ της ομάδας!

 
 

Ο Αγκιμπού Καμαρά πρέπει να γυρίσει το φύλλο!

Είπαμε στην αρχή για τον Κώστα Φορτούνη και για την ηγετική παρουσία του, που σκεπάζει όσα κάνει ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαίο πως την σεζόν που ο αρχηγός των ερυθρόλευκων είχε τραυματιστεί μπόρεσε ο Αγκιμπού Καμαρά και ξεπετάχτηκε με τη φανέλα της ομάδας. Ο παίκτης από τη Γουινέα έπαιζε μεσοεπιθετικά όπου έκρινε φρόνιμο ο Πέδρο Μαρτίνς και το 2021 ήταν ένα από τα πιο ''καυτά'' ονόματα στο Λιμάνι. Οι προσδοκίες για τον ίδιο ήταν πολύ μεγάλες, όμως η απόλυση του Πορτογάλου κόουτς το καλοκαίρι του 2022 έφτιαξε ένα σκηνικό στο οποίο δεν χωρούσε ο 22χρονος.

Ο Φορτούνης επανήλθε, ο Μαρινάκης προχώρησε στην αγορά - μαμούθ του Πεπ Μπιέλ και για... γλυκό έγινε κάτοικος Ρέντη και ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Καμαρά έπρεπε να βρει έναν ποδοσφαιρικό σταθμό, όπου ως δανεικός θα μπορούσε να ξετυλίξει τα χαρίσματά του. Ο Αγκιμπού πήρε μπόλικο χρόνο συμμετοχής, αλλά δεν κατόρθωσε να συνδεθεί με την υπόσχεση που δημιούργησε στις πρώτες του συμμετοχές με τον Δαφνοστεφανωμένο!

Και φέτος παραμένει στους Περιστεριώτες και ενώ μοιάζει να μην έχει κατορθώσει να κάνει τα ωραία πράγματα του 2021, στον Ολυμπιακό δεν αποθαρρύνονται. Οι άνθρωποι του συλλόγου τον παρακολουθούν τόσο στη Super League όσο και με την χώρα του και είναι αισιόδοξοι. Θεωρούν ότι ο Αγκιμπού Καμαρά έχει να προσφέρει αρκετά στους Πειραιώτες και γι' αυτό δεν προτίθενται να τον πουλήσουν. Τώρα η μπάλα είναι στο δικό του χέρι για να τους βγάλει ασπροπρόσωπους!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πέναλτι" για Ολυμπιακό αν διώξει Σολμπάκεν - Απογοήτευση για Φρέιρε, πιθανή αποχώρηση - Έρχονται 2 στόπερ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags