Facebook Pixel BCL: Αποθέωσε Πλάθα το BCL! "Αν υπήρχε βραβείο για τον προπονητή του μήνα θα του το δίναμε" (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-11-29 04:00:00

Αποθέωσε Πλάθα το BCL! "Αν υπήρχε βραβείο για τον προπονητή του μήνα θα του το δίναμε" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποθέωσε Πλάθα το BCL! "Αν υπήρχε βραβείο για τον προπονητή του μήνα θα του το δίναμε" (ΦΩΤΟ)

Η Ένωση εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη με τη FIBA μέσω ανάρτησης να αποθεώνει τον Ισπανό τεχνικό για την δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

BCL: Το απόλυτο 4 στα 4 μετράει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ στη διοργάνωση της FIBA και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου της, αν καταφέρει να νικήσει και τη Σάσαρι στα Άνω Λίοσια, με την Παγκόσμια Ομοσπονδία να αποθεώνει τον Ζοάν Πλάθα, μέσω ανάρτησης, τονίζοντας πως αν υπήρχε βραβείο για προπονητή του μήνα, θα ήταν δικό του.

https://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/798665/to-eipe-kai-to-ekane-o-giannakopoylos-ayto-einai-to-terastio-mpatzet-toy-pao-telesigrafo-se-dyo-paiktes

«Δεν δίνουμε βραβείο για τον προπονητή του μήνα, αλλά αν το κάναμε, το ξεκίνημά της ΑΕΚ στην όγδοη σεζόν του BCL θα ήταν αρκετό για να προσθέσει ένα ακόμη παράσημο στην τροπαιοθήκη του Ζοάν Πλάθα», αναφέρει η ανάρτηση του BCL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προανήγγειλε "βόμβες" λόγω Πετρούσεφ ο Γιαννακόπουλος: "Δύο παίκτες 3 εκατ. - Τους ξέρετε καλά στον Πειραιά" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags