Facebook Pixel Γιαννακόπουλος: ’’Δίκαια τα μέτρα - Ο Μητσοτάκης δεν έκανε χάρη στον Ολυμπιακό’’ - Αποθέωση για Αγγελόπουλους! (Vid)
Μπάσκετ
| 2023-12-11 17:25:00

Γιαννακόπουλος: "Ο Μητσοτάκης δεν έκανε τη χάρη στον Ολυμπιακό" - Αποθέωση σε Αγγελόπουλους! (Vid)

Sportdog Team
Γιαννακόπουλος: "Ο Μητσοτάκης δεν έκανε τη χάρη στον Ολυμπιακό" - Αποθέωση σε Αγγελόπουλους! (Vid)

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε γιατί συμφωνεί με τα κυβερνητικά μέτρα για την οπαδική βία.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε την απόφαση της Κυβέρνησης να βάλει ''λουκέτο'' στα γήπεδα του ποδοσφαίρου για τους επόμενους δύο μήνες και στάθηκε στην ανάγκη τιμωρίας όσων φταίνε. Όπως ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά, δεν πρέπει να την πληρώσουν ΠΑΟ και Ολυμπιακός στο μπάσκετ μιας και στην πράξη αγωνίζονται κατά της βίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Ούτε κ**τούμπας είμαι, ούτε άλλαξα, ούτε κοιτάω το συμφέρον μου που είναι το μπάσκετ. Πάμε, λοιπόν, να επεξηγηθούμε! 

Αν γινόταν σε όλα τα γήπεδα χωρίς να πάει μετά η τιμωρία του Ολυμπιακού, ουσιαστικά θα ήταν μια χάρη στον Ολυμπιακό, εκεί που έχει 4 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, ουσιαστικά να μη μετρήσει γιατί κεκλεισμένα θα ήταν όλα. Αυτό το κομμάτι είναι δίκαιο και είναι το πιο σημαντικό, γιατί έχουμε και Πρωθυπουργό που είναι Ολυμπιακός.

Πάμε στο θέμα μπάσκετ. Εμείς έχουμε φτιάξει μια ατμόσφαιρα εκπληκτική, οικογενειακή με χριστουγεννιάτικα πάρκα. Θα ήταν άδικο να την πληρώσει το μπάσκετ. Η βία στα γήπεδα ξεκινάει από το ποδόσφαιρο. Στατιστικά τα περισσότερα επεισόδια στη μπάλα γίνονται. Οι οπαδοί από το ποδόσφαιρο έχουν φέρει τη βία και στα άλλα αθλήματα.

Το μέτρο να αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, βεβαίως και είναι σωστό. Η ποδοσφαιροποίηση φέρνει τη βία. Το λέω και δε πα να λέτε ότι θέλετε. Τώρα καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει πληρώσει διαρκείας. Εγώ δεν είπα πως δεν πρέπει να πάρει τα λεφτά του πίσω ο κόσμος από τα διαρκείας. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Και για να ολοκληρώσω το μπάσκετ, αποδεδειγμένα, ο Παναθηναϊκός έχει μπασκετικό κοινό ατελείωτα χρόνια τώρα. Ο Ολυμπιακός, μπράβο του, έχει φτιάξει το δικό του Ολυμπιακό κοινό. Ατελείωτα sold out κάνουν στον Πειραιά.

Κατάφεραν και έκαναν ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με… τρίχες, με ψιλοπραγματάκια έξω από το γήπεδο. Ήταν ένας αγώνας που δεν άνοιξε μύτη και μπράβο τους. Την προσπάθεια που κάνω εγώ και οι Αγγελόπουλοι, αυτή δεν πρέπει να εξομοιωθεί με αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο και στο βόλεϊ.

Κι αν δεν σας αρέσει η άποψή μου, αναφαίρετο δικαίωμά σας είναι να διαφωνείτε. Δεν χρειάζεται να συμφωνούμε σε όλα. Δημοκρατία έχουμε. Όπως και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, να λέω πάντα την άποψή μου»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον βρήκε ο Αταμάν, ιδανικός για ΠΑΟ - Σέντερ 2.08μ. με 13 πόντους και 8,4ρ. - Εντυπωσιακός στη Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags