Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γιαννακόπουλος - "Σχέδιο Ολυμπιακού να διακοπεί ο αγώνας - Θα έρθει να κάνει τα καραγκοζιλίκια του τώρα που..."
Μπάσκετ
| 2024-01-16 15:57:00

Γιαννακόπουλος: "Σχέδιο Ολυμπιακού να διακοπεί ο αγώνας - Θα έρθει να κάνει τα καραγκοζιλίκια του τώρα που..."

Sportdog Team
Γιαννακόπουλος: "Σχέδιο Ολυμπιακού να διακοπεί ο αγώνας - Θα έρθει να κάνει τα καραγκοζιλίκια του τώρα που..."

"Θα είναι κρίμα από τον Θεό. Η Θ13 δεν θα κάνει τίποτα"! Μετά την ανακοίνωση των διαιτητών για το μεγάλο ντέρμπι των "αιωνίων", ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο...
 

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές του μεγάλου ντέρμπι της Δευτέρας (22/1, 20:15) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με την ΚΕΔ να ορίζει την Τσαρούχα, τον Πιτσίλκα και τον Συμεωνίδη.

Η επιλογή της Τσαρούχα θεωρείται «πρόκληση» από τους Πράσινους και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μήνυμά του στα social media, ζήτησε από τον κόσμο να είναι πολύμ προσεκτικός, καθώς θεωρεί ότι υπάρχει σχέδιο να διακοπεί το ντέρμπι!

Αναλυτικά ανέφερε:

Το σχέδιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τώρα που μπήκε και η Τσαρούχα διαιτητής, είναι γνωρίζοντας ότι η Θύρα 13 θα είναι άψογη και δεν πρόκειται να ανοίξει μύτη, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν θέμα και να διακοπεί ο αγώνας λόγω των ανθρώπων που θα κάθεστε στα court seats.

Θα παρακαλέσω και εσείς να είστε κόσμιοι και να μη δώσετε δικαιώματα.

Είμαστε μπροστά στη βαθμολογία, έχουμε και τους 12 πόντους από το ΣΕΦ.

Θα είναι κρίμα από τον Θέο, να έρθει ο οποιοδήποτε να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του και τα κοροϊδελίκια του, μη λέμε ονόματα τώρα που είναι και σε δύσκολη θέση και να διακοπεί ο αγώνας. Σας παρακαλώ όλους.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη επένδυση Μαρινάκη, αλλάζει το Γ. Καραϊσκάκης - "Απάντηση" σε ΑΕΚ, ΠΑΟ - Θέλει τελικό Ch. League!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags