Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Γιαννακόπουλος-Αγγελόπουλοι παράδειγμα για ΠΑΕ - Το ΟΑΚΑ… έπαιξε μπάλα με Γκος, συγκλόνισε με "Μίλου"
Μπάσκετ
| 2024-01-22 23:11:00

Γιαννακόπουλος-Αγγελόπουλοι παράδειγμα για ΠΑΕ - Το ΟΑΚΑ… έπαιξε μπάλα με Γκος, συγκλόνισε με "Μίλου"

του Νίκου Στεργίου
Γιαννακόπουλος-Αγγελόπουλοι παράδειγμα για ΠΑΕ - Το ΟΑΚΑ… έπαιξε μπάλα με Γκος, συγκλόνισε με "Μίλου"

'Ετσι ονειρευόμαστε επιτέλους τον αθλητισμό! Ο Παναθηναϊκός πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ να είναι συναρπαστική. Σε ακόμη ένα ντέρμπι των δύο «αιωνίων» δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα, ενώ στη φάση του τραυματισμού του Μιλουτίνοφ δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε λόγω Ελλάδας…

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και οι Πράσινοι είναι αγκαλιά με το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των κρίσιμων τελικών. Το ματς ήταν ακριβώς όπως αναμενόταν, ντέρμπι μέχρι τέλους και με τις δύο σπουδαίες ομάδες να τα δίνουν όλα για 40 λεπτά. Εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στην εξαιρετική ατμόσφαιρα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εξίσου σωστή και εντός φίλαθλου πλαισίου συμπεριφορά υπήρχε και στον αγώνα του ΣΕΦ στον πρώτο γύρο, κάτι που δείχνει πως οι διοικήσεις των «αιωνίων» έχουν νουθετήσει τον κόσμο τους και πλέον κάθε ματς μεταξύ Τριφυλλιού και ερυθρόλευκων δε θα μας το χαλάνε οι... λίγοι!

Ο κόσμος του ΠΑΟ... έπαιξε μπάλα στη φάση με τον Γκος!

Το παιχνίδι βρήκε τον ΠΑΟ σε φόρμα και οι παίκτες του Αταμάν έμπαιναν στο παρκέ με την ορμή του φοβερού σερί στην Euroleague. Οι φίλοι της ομάδας έκαναν το καθήκον τους, «τίγκαραν» το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και πολλή ώρα πριν το πρώτο τζάμπολ το ΟΑΚΑ δονούνταν από συνθήματα. Η εμπειρία στο γήπεδο είναι αναβαθμισμένη, καθώς υπάρχουν kiss καμερές, μπόλικος χορός και σαφώς πολλά δώρα σε μικρούς και μεγάλους τυχερούς οπαδούς.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πράγματι, βιώνουν μια φοβερή εμπειρία πλέον και αυτός είναι ο λόγος που οικογένειες έχουν ''κατακλύσει'' το γήπεδο. Αλλά κι ο κόσμος ανταπέδωσε στην ομάδα απόψε, μιας και η στήριξη χτύπησε... κόκκινο με συνθήματα και την καθιερωμένη γιούχα. Αυτή βοήθησε καταλυτικά για να χάσει ο Γκος την κρίσιμη βολή, στη φάση που έκρινε το ντέρμπι. Το σύνθημα εξέδρας και παικτών ήταν, απλώς, το... κερασάκι στην τούρτα.

 

'Ετσι ονειρευόμαστε τον αθλητισμό!

Πολλά μπορούμε να αναφέρουμε για τον αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, αλλά αν δε σταθούμε στην φάση 7:38' πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου τότε θα χάναμε το νόημα του αθλητισμού. Ο ψηλός των Πειραιωτών, Νίκολα Μιλουτίνοφ, τραυματίστηκε και έπεσε στο έδαφος. Τότε, έγινε αυτό που είναι κανονικό αλλά το έχουμε ξεχάσει: σύσσωμο το ΟΑΚΑ τον αποθέωσε. Το ίδιο συνέβη και όταν ο θηριώδης Σέρβος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Οι πολλοί δεν επέτρεψαν στην ισχνή μεινότητα να τους καπελώσουν και με το χειροκρότημά τους, έδειξαν έναν άλλο δρόμο. Αυτόν της φίλαθλης συμπεριφοράς και του σεβασμού στον αντίπαλο!

Το προείπαμε πως και στο ΣΕΦ η στάση του κόσμου του Ολυμπιακού ήταν υποδειγματική. Τότε ο Κώστας Σλούκας πήγαινε για πρώτη φορά με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του «αιωνίου», όμως όπως ομολόγησε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δε δημιουργήθηκε ουδέν πρόβλημα. Οι διοικήσεις των δύο ευρωπαϊκών ''γιγάντων'' έχουν σταθεί στο ύψος τους έως τώρα στο θέμα της οπαδικής βίας και... βάζουν τα γυαλιά στους ποδοσφαιρικούς. Ας κοιτάξουν ΟΑΚΑ και ΣΕΦ να μαθαίνουν οι ΠΑΕ, των οποίων τα γήπεδα είναι κλειστά επειδή επιτρέπουν στους λίγους να κάνουν κουμάντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καθάρισε" τον Ολυμπιακό και ο Γιαννακόπουλος τον… χρυσώνει - Δεν γίνεται να τα έκανε όλα λάθος ο Γκος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags