Facebook Pixel Γιώργος Μπαρτζώκας: "Τέτοιο παιχνίδι είχα να κοουτσάρω από την ΕΣΚΑ" - Τι είπε για την έλευση Ράιτ (Vid)
Μπάσκετ
| 2024-01-27 23:07:00

Ατακάρα Μπαρτζώκα: "Τέτοιο παιχνίδι είχα να κοουτσάρω από την ΕΣΚΑ" - Τι είπε για την έλευση Ράιτ (Vid)

Sportdog Team
Ατακάρα Μπαρτζώκα: "Τέτοιο παιχνίδι είχα να κοουτσάρω από την ΕΣΚΑ" - Τι είπε για την έλευση Ράιτ (Vid)

Όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ (77-62).

Ο Ολυμπιακός παρά τα πολλά προβλήματα που είχε, κατάφερε να πάρει μια πολύ εύκολη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στο γεγονός αυτό, αλλά και στη μεταγραφή του Μόουζες Ράιτ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είναι πολύ άβολο αυτό το ματς για εμένα. Τέτοιο ματς είχα να κοουτσάρω από την ΕΣΚΑ. Είχαμε 6 ψηλούς και σήμερα οι 5 ήταν εκτός. Και ο Γκος βέβαια που απλά συμπλήρωνε τη δεκάδα. Ήταν ένα παιχνίδι άβολο για εμένα αλλά και για τους παίκτες που έπαιξαν  σε διαφορετικές θέσεις. Για τους θεατές ήταν ένα καλό παιχνίδι, για εμάς ήταν πολύ άβολο.

Τώρα περιμένουμε και τον Ράιτ και θέλουμε να ανταποκριθεί. Αυτό περιμένουμε. Να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο. Έχει προσόντα, έχει ταλέντο αλλά δεν έχει παίξει σε αυτό το επίπεδο. Αν τα καταφέρει θα είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Λίγο αργότερα, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου για τον Ράιτ:

«Θα είναι στη δωδεκάδα σίγουρα αν έχουμε το Letter of Clearance του. Θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω παίκτη μετά από μία προπόνηση. Είναι έκτακτη η ανάγκη και πρέπει με έκτακτες συνθήκες να επιβιώσουμε. Βγήκαμε στην αγορά όπως πολλές ομάδες της EuroLeague που επλήγησαν από τραυματισμούς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο δημιούργησε νέα δεδομένα, όταν το καλοκαίρι δεν ετοιμάζεις το σώμα σου, μέσα στη χρονιά, όπου ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και καθημερινός, το σώμα σου σε αφήνει, για να μην πω και το πνεύμα σου. 

Αποφασίσαμε ότι θέλαμε έναν ψηλό, αποκλείσαμε όσους δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό. Όποιος ήθελε έναν μήνα, δεν μας βοηθούσε. Πήραμε ένα παιδί που έπαιζε, είχε εμπειρία έστω 5-6 παιχνίδια, είναι φιλόδοξος και θα δει τον Ολυμπιακό ως κίνητρο για να παίξει και να βοηθήσεις. Ο Ράιτ είναι πολύ φιλόδοξος, πολύ αθλητικός, θα μας δώσει μία διαφορετική διάσταση. Πρέπει να αποδείξει ότι έχει το επίπεδο της EuroLeague, την πνευματική ετοιμότητα

Για τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος - Φιλίπ Πετρούσεβ: «Ήταν στο όριο να παίξουν να μην παίξουν. Θα κάνουν θεραπεία για να παίξουν την Τρίτη». 

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκόρερ και Pick and Roll ο Ράιτ - Η μεγάλη διαφορά με Μιλουτίνοφ, Φαλ - Απόφαση Αταμάν για Καλαϊτζάκη"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags