Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τι άλλο ήθελε ο Αταμάν, είχε και τη διαιτησία" (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-02-06 13:44:00

"Τι άλλο ήθελε ο Αταμάν, είχε και τη διαιτησία - Κατάλαβε τα λάθη του - Μόνο καλό θα κάνει ο Άρης στον ΠΑΟ"!

του Γιώργου Κτενά
"Τι άλλο ήθελε ο Αταμάν, είχε και τη διαιτησία - Κατάλαβε τα λάθη του - Μόνο καλό θα κάνει ο Άρης στον ΠΑΟ"!

Πώς οι Θεσσαλονικείς πήραν το μεγάλο διπλό, τι αλλάζει στο Τριφύλλι. Έχει δίκιο να διαμαρτύρεται ο Τούρκος προπονητής και ποιο είναι το μήνυμα που πρέπει να πάρει από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ; Διαβάστε στο Sportdog.gr

Τη νίκη επί τού Παναθηναϊκό στην Αθήνα πήρε ο Άρης το απόγευμα της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, 9.872 μερες μετά από την τελευταία φορά που το είχε καταφέρει εναντίον των Πράσινων.

Η ομάδα τού Αταμάν δεν κατάφερε να παρακολουθήσει την εξέλιξη του ματς και να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς οι Κίτρινοι ήταν σε καλή μέρα και, παρά το ροτέισον, πανηγύρισαν ένα σπουδαίο διπλό στην Αθηνα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Χρήστο Γκάλη, που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του Άρη, προκειμένου να σχολιάσει αγωνιστικά το παιχνίδι, να μιλήσει για τον τρόπο που πήραν οι Κίτρινοι τη νίκη, αλλά και το λάθος τού Παναθηναϊκού που τον οδήγησε στην ήττα.

"Αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για τη νίκη του Άρη - Υποτίμησαν το ματς οι παίκτες του ΠΑΟ - Επικίνδυνη χαλαρότητα"

"Το πήρε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα η εκνευριστική ευστοχία του Τολιόπουλου, ο οποιος έδειξε για ακόμα μια φορά ότι είναι  ο καλύτερος Έλληνας γκαρντ και υπενθύμισε σε όσους τον αδικούν ότι μπορεί να φτάσει ακόμα ψηλότερα. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε τις απουσίες του αλλά κι από τον Άρη έλειπε ο πρώτος του σκόρερ και ο παίκτης των ειδικών αποστολών, ο Ρομπέρτο Γκάλινατ", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Πιστεύω πρώτα από όλα ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού υποτίμησαν το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ευθύνεται η κούραση ή το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Άρης είναι επικίνδυνος, αλλά ο Παναθηναϊκός σε σημεία του αγώνα έδειξε επικίνδυνη για αυτόν χαλαρότητα".

"Ξεχώρισε ο Καλαϊτζάκης - Τι ήθελε τελικά ο Αταμάν; - Για αυτό έγινε Δευτέρα στις 17.15 το ματς "

Ποιος ξεχώρισε από τον Παναθηναϊκό;

"Ε, ο Καλαϊτζάκης ξεχώρισε".

Ο Αταμάν ήταν φανερά εκνευρισμένος παντως στη συνέντευξη Τύπου.

"Απορίας άξιο σε όλους ειναι το τι ήθελε τελικά ο Αταμάν; Το παιχνίδι πήγε Δευτέρα και η μοναδική υποχώρηση ήταν να γίνει σχετικά νωρίς, για να μπορεί να επιστρέψει την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη και να μην χρειαστεί να διανυκτερεύσει στην Αθήνα ο Άρης. Αλλά και ο Παναθηναϊκός είχε υπέρ του τη διαιτησία, όπως ομολόγησε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ".

"Για αυτό κέρδισε ο Άρης στο ΟΑΚΑ - Τίποτα δεν θα χαριστεί στον Παναθηναϊκό - Θα δουλέψει στα λάθη του ο Αταμάν"

Τι έκανε σωστά ο Άρης και κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ;

"Αυτό που είπε ο Καστρίτης και είχε απόλυτο δίκιο: Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν, ακόμα και ο Καλόγηρος που ειχε δευτερόλεπτα συμμετοχής, έπαιξαν με ψυχή και πάθος. Δίνοντας στην ομάδα ενέργεια, ιδιαίτερα στην άμυνα αλλά και έξυπνες λύσεις στην επίθεση".

Πιστεύεις ότι αυτή η ήττα μπορεί να αποδιοργανώσει τον Παναθηναϊκό, λίγες μέρες μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα;

"Αντίθετα, πιστεύω ότι αυτή η ήττα από τον Άρη θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό, πρώτον γιατί θα καταλάβουν οι παίκτες ότι τίποτα δεν θα τους χαριστεί και όλα πρέπει να τα κατακτήσουν, και δεύτερον θα βοηθήσει τον προπονητή να δει τα λάθη του και να δουλέψει σε αυτά".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Marca: "Ο Παναθηναϊκός καραδοκεί για Ταβάρες - Του προσφέρει ό,τι ζητήσει"! (ΒΙΝΤΕΟ) 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags