Facebook Pixel Κοντά σε τεράστια συμφωνία οι Αγγελόπουλοι - Αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2024-02-18 10:00:00

Τεράστια συμφωνία οι Αγγελόπουλοι - Υπογράφουν και αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός - "Απάντηση" σε ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστια συμφωνία οι Αγγελόπουλοι - Υπογράφουν και αλλάζει επίπεδο ο Ολυμπιακός - "Απάντηση" σε ΠΑΟ!

Οι προχωρημένες συναντήσεις, τα ραντεβού και το deadline. Στο Λιμάνι το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει πολλές επαφές και συζητήσεις για μία συμφωνία που θα αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα στον σύλλογο. Οικονομικά και αγωνιστικά...

Εξελίξεις με το γήπεδο του Ολυμπιακού φαίνεται ότι υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες είχαν φτάσει κοντά στην υπογραφή σύμβασης με το υφυπουργείο Αθλητισμού για να τους παραχωρηθεί το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε μια κίνηση που ήταν ανάλογη με εκείνη τού Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, τα αδέρφια Αγγελόπουλοι είχαν καταθέσει τη σχετική πρόταση και είχε "περάσει" η προοπτική για να βρεθεί στα χέρια της ΚΑΕ για εύλογο (μεγάλο) χρονικό διάστημα το ΣΕΦ.

Τι άλλαξε και δεν έχει προχωρήσει ακόμα το θέμα; Μεσολάβησαν οι εκλογές και, στη συνέχεια, η αλλαγή στην ηγεσία τού υπουργείου - Στη θέση τού Λευτέρη Αυγενάκη βρέθηκε ο Γιάννης Βρούτσης. Με τον τελευταίο να ζητάει να δει όλες τις συμβάσεις που υπήρχαν προς έγκριση από την αρχή, άρα να προκύπτει χρονική καθυστέρηση που δεν ήταν υπολογισμένη.

Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και να μην υπάρξει θετική εξέλιξη στην υπόθεση; Το πιθανότερο σενάριο είναι όχι, αλλά όσο δεν κλείνει μια συμφωνία κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για τίποτα. Ειδικά στον χώρο του αθλητισμού.

Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία έχει πάει πίσω και εδώ καλό είναι να έχουμε πάντα στο μυαλό μας όλα τα γραφειοκρατικά προβλήματα που εμφανίστηκαν και στην υπόθεση της παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό - Δεν είναι εύκολο να τρέξουν χρονικά αυτές οι διαδικασίες, ακόμα κι όταν συμφωνηθούν όλα.

Υπάρχουν σχετικές επαφές ανάμεσα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και ανθρώπους του υπουργείου αυτό το διάστημα και όλοι είναι αισιόδοξοι ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Το ζήτημα, όμως, είναι το πότε μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις, δεδομένου ότι όλα δείχνουν ότι στην καλύτερη περίπτωση μιλάμε για τα τέλη τού καλοκαιριού που μπορεί να έχουμε κάτι χειροπιαστό στα χέρια μας. Έτσι κι αλλιώς τον Ιούλιο είναι προγραμματισμένο το προολυμπιακό τουρνουά, που έχει προτεραιότητα γιατί θα γίνει στο ΣΕΦ.

Οπότε ακόμα κι αν περάσει στα χέρια του Ολυμπιακού στα τέλη του καλοκαιριού, για να προχωρήσουν οι εργασίες που θέλουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι λογικά θα χρειαστεί να περάσει και η σεζόν 2024-25.

Τι ετοιμάζονται να αλλάξουν; Προφανώς αυτό που θέλουν είναι να αλλάξουν το επίπεδο της εμπειρίας που βιώνουν οι φίλαθλοι - Με νέα καθίσματα, καλύτερη φιλοξενία, διάφορες αλλαγές που θα γίνουν. Σαφώς και είναι πρόθεση να αλλάξουν οι παμπάλαιο ηλεκτρονικοί πίνακες, ενώ θα γίνουν και εργασίες βελτίωσης στο στέγαστρο. Αλλά αυτά από τη στιγμή που το ΣΕΦ θα περάσει στα χέρια της ΚΑΕ. Μέχρι τότε, αναμονή...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη - "Πόρτα" Μασούρα, Φορτούνη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags