Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-17 21:28:00

Δεν πούλησε οπαδιλίκι ο Πασχαλάκης, ανατροπή με Τζολάκη - "Πόρτα" Μασούρα, Φορτούνη σε ΠΑΟ, ΑΕΚ ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες

Η πρόταση από Γερμανία και ο ατζέντης για την Αραβία! Ο Ευάγγελος Μίχος μεταφέρει το παρασκήνιο της ανανέωσης του Έλληνα γκολκίπερ

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Είχαμε προαναγγείλει εδώ και καιρό πως επήλθε, μέσα στο 2024, η συμφωνία με τον Ολυμπιακό και αποτελούσε θέμα λεπτομερειών και τάιμινγκ το πότε θα ανακοινωνόταν.

Σε σχέση με τους υπόλοιπους βασικούς που είχαν ανανέωση αυτό το καλοκαίρι (Φορτούνης / Μασούρας/ Μαντί Καμαρά), ο 34χρονος πορτιέρε ήταν αυτός που το ήθελε πιο πολύ, το ... γούσταρε κοινώς, να μείνει/υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους". Το ήθελε, το απέδειξε αλλά και το άξιζε ο Πασχαλάκης. Το καλοκαίρι του 2022, όταν ο Μπότο κόντρα στα θέλω του Λουτσέσκου ουσιαστικά δεν του έκανε ποτέ πρόταση ανανέωσης για να μην έχει ανταγωνισμό ο Κοτάρσκι στον ΠΑΟΚ, ο "Big Alex" έκανε τα πάντα για να πάει μόνος του στον Ολυμπιακό. Αρχικά κατέβασε σημαντικά το κασέ του και μετά κι ενώ είχε συμφωνήσει με την ιδιοκτησία, περίμενε στωικά για να ξεπεραστούν οι αντιδράσεις μερίδας οπαδών που θα αντιδρούσαν επειδή ερχόταν από τον "εχθρό" (ΠΑΟΚ). Κάπως έτσι άλλωστε τον ...πέρασαν στον Πειραιά στις 29 Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς, ως μπακ απ του Βατσλίκ. 

Ο Πασχαλάκης που πήγε με συμβόλαιο 1+1 χρόνων, από την πρώτη του σεζόν κατάφερε να τους... κερδίσει όλους στον Ολυμπιακό, ήταν από τους λίγους σταθερά αξιόπιστους παίκτες του σε αυτή την 2ετια των συνεχών αλλαγών στο κλαμπ, βγάζοντας ωριμότητα, προσωπικότητα και σταθερότητα που δεν μας είχε συνηθίσει κατά την παρουσία του στην Τούμπα. Και το σημαντικότερο, παρότι οπαδός του Ολυμπιακού και κλάση ο Πασχαλάκης, δεν πούλησε οπαδιλικι ενώ κέρδισε το νέο συμβόλαιο με την αξία του! Αυτή είναι η πάσα αλήθεια. Και η μανατζερική ...πινελιά : ο Πασχαλάκης είναι πλέον πελάτης της Sports Action, του Πάνου Γαλαριώτη, ο οποίος παραδοσιακά έχει πολύ δυνατή σχέση με την ηγεσία του Ολυμπιακού.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Έχει κι αυτός ανανέωση συμβολαίου στον Ολυμπιακό, η οποία όμως, είναι ακόμη στον αέρα. Κάτι που προκαλεί εντύπωση και λόγω ηλικίας (δεν έχει κλείσει καν τα 22του χρόνια) και λόγω... "μεγάλου πρότζεκτ" ( οι ερυθρόλευκοι έτσι τον αντιμετώπιζαν εδώ και χρόνια) και λόγω της σχέσης του με την οικογένεια Μαρινάκη (Κρήτη γαρ). Ο διεθνής πορτιέρε, που έφτασε μέχρι τον προθάλαμο της Εθνικής του Πογιέτ, έχει περάσει προς τα έξω πως δίνει προτεραιότητα για την συνέχιση της καριέρας του το εξωτερικό. Για αυτό άλλωστε φέρεται μετά από πολλά χρόνια να άλλαξε και εκπρόσωπο, αφήνοντας τον Αντώνη Αποστολόπουλο και υπογράφοντας σε ένα μεγάλο γερμανικό Γραφείο όπως είναι η Sports360 GmbH. Τον διεκδίκησαν πολλοί ατζέντηδες είναι αλήθεια αλλά όπως ακούγεται έπαιξε ρόλο πως στο συγκεκριμένο Γραφείο είναι - μάλιστα ως ο κορυφαίος πελάτης, με την υψηλότερη χρηματιστηριακή αξία, έφτασε πλέον στα 25.000.000 ευρώ - ο Βαγγέλης Παυλίδης ("ομόσταβλος" και ο Χατζηδιάκος αφού αυτοί οι δυο πάνε πακέτο όταν αλλάζουν ατζέντη)! Για τον Τζολάκη , λοιπόν, μέχρι πρότινος διέρρεε πως οι πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι δεν ξεπερνούσαν το 25%! Έτσι ήξεραν τόσο στην ελληνική μανατζερική αλλά και δημοσιογραφική πιάτσα. Εσχάτως όμως, στην στήλη έφτασε από αξιόπιστη πηγή μια πληροφορία που δείχνει άλλα. Συγκεκριμένα, Έλληνας ατζέντης με βάση τα δεδομένα που κυκλοφορούσαν φέρεται να επικοινώνησε με την πλευρά Τζολάκη για να τους μεταφέρει το ενδιαφέρον ισπανικής ομάδας, από την πρώτη 12άδα της La Liga. Και η απάντηση που φέρεται να πήρε ήταν πως προτεραιότητα του Κωνσταντίνου Τζολάκη είναι να ανανεώσει με τον Ολυμπιακό!!! Ανατροπή ή διπλωματική απάντηση;

ΜΑΣΟΥΡΑΣ/ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Να το επαναλάβω και για τους δύο: στην Ελλάδα για αυτούς υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός!!! Οπότε ή θα ανανεώσουν με τον Ολυμπιακό ή θα φύγουν στο εξωτερικό. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για τον πρώτο, Παναθηναικός/ΑΕΚ αλλά και ΠΑΟΚ αντίστοιχα για τον δεύτερο, μπορεί να... παρακολουθούν ή και να ιντριγκάρονται με τις δυο περιπτώσεις, αλλά τόσο ο Μασούρας όσο και ο Φορτούνης άλλωστε,  δεν θα πήγαιναν - δεν θα πάνε στον εγχωριο ανταγωνισμό! Σας το υπογράφουμε!

Από εκεί και πέρα με την πλευρά Μασούρα ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ολοκληρώσει τις συζητήσεις και να του έχει καταθέσει τις προτάσεις του. Οπότε πλέον αποτελεί θέμα απόφασης/επιλογής του διεθνή επιθετικού, ο οποίος είναι αλήθεια πως "ψάχνεται" για τοπ πρωτάθλημα στο εξωτερικό αλλά και για ετήσιες αποδοχές του εκατομμυρίου! Σύμφωνα δε με την ελληνική πιάτσα agents η πλευρά του παίκτη είναι ενήμερη και περιμένει επίσημη προσφορά από άλλη (πιο δυνατή) ομάδα της Μπουντεσλιγκα εκτός από την Μπόχουμ! 

Όσον αφορά στην ανανέωση Φορτούνη έχουμε ξαναγράψει πως ο κάπταιν ξεκινάει από 1.500.000 ευρώ ετησίως, γνωρίζοντας πως στην Αραβία θα μπορούσε να βρει πολύ περισσότερα. Ακούγεται μάλιστα πως εκτός από το πολύ δυνατό γερμανικό μανατζερικό Γραφείο που τον εκπροσωπεί (Rogon/Κουτσολιάκος), υπάρχει και Σαουδάραβας ατζέντης που έχει εμφανιστεί και θέλει να τον πάει στην Saoudi Pro League και μάλιστα σε ομάδα πιο ισχυρή από αυτή του Γιώργου Δώνη!!! Από την άλλη υπάρχει πάντα και η παράμετρος Μαρινάκη, που μπορεί απευθείας να κλείσει τον Φουρτούνη. Το έκανε άλλωστε στην προηγούμενη ανανέωση του, εκεί που όλα έδειχναν ότι είχαν κολλήσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέλω Λεμονή στον Ολυμπιακό - Ανανέωση Φορτούνη και Μασούρα - Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags