Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Top NBAer για... αντί-Ταβάρες στον ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2024-02-20 13:32:00

"Φόρτωσε" ο Γιαννακόπουλος με το Κύπελλο - Top NBAer για... αντί-Ταβάρες - "Εξετάζει" Γκιλ ο Μπαρτζώκας!

του Νίκου Στεργίου
"Φόρτωσε" ο Γιαννακόπουλος με το Κύπελλο - Top NBAer για... αντί-Ταβάρες - "Εξετάζει" Γκιλ ο Μπαρτζώκας!

Η αλλαγή πλάνου για 3αρι και 5αρι στον ΠΑΟ και το νέο όνομα. Οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να ρίξουν πολύ χρήμα και το επόμενο καλοκαίρι και για αυτό ήδη έχουν ενημερώσει τον σέντερ της Ρεάλ, όμως υπάρχει και εναλλακτικό σχέδιο... 
 

Στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έχουν στραμμένη την προσοχή τους τόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, αν και όπως έχουμε γράψει κι άλλες φορές πρόκειται για δύο τεράστιους αθλητικούς οργανισμούς που, προφανώς, δεν σταματούν ποτέ να λειτουργούν σε όλα τα πεδία.

Για αυτό και έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε διάφορες αγορές, για να γνωρίζουν τι μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα οι Πράσινοι, είναι δεδομένο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτηση ψηλού.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ που είχατε διαβάσει στο sportdog και είχε γίνει εν καιρώ ευρείας λήψης, για την απόφαση δηλαδή τού Δημήτρη Γιαννακόπουλου να δώσει 3 εκατ. ευρώ στον Ταβάρες, το γράφουν πια μέχρι και στην Ισπανία. Αν όμως ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ή θελήσει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ, το Τριφύλλι δεν πρόκειται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.

Για αυτό και υπάρχει ήδη μια λύση από το ΝΒΑ, που έχει κλείσει τον κύκλο του εκεί δηλαδή και το καλοκαίρι μπορεί να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα: Ο Ντάνιελ Τάις! Ο Γερμανός είναι στους Κλίπερς, έχει ύψος 2.04 μ. και είναι εκρηκτικός στη θέση 3 σε επίπεδο ΝΒΑ, αλλά και στις θέσεις 4-5 στην Ευρωλίγκα. Γιατί υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να ταιριάξει πολύ καλά στον Παναθηναϊκό με τον Λεσόρ, προφανώς σε μια λύση του τύπου "Αφού δεν ήρθε ο Ταβάρες, μένουμε με Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο, με βοήθειες από Μήτογλου και Τάις".

Μακρύς ο δρόμος ακόμα μέχρι το καλοκαίρι και πολλά από αυτά μπορεί να αλλάξουν. Αλλά κρατήστε σε μια άκρη τού μυαλού σας το όνομα του Τάις, για τον Παναθηναϊκό, εάν και εφόσον δεν υπάρξουν εξελίξεις με σέντερ τύπου δεινόσαυρο, όπως είναι ο Ταβάρες. Όπως καλό θα ήταν να κρατήσουμε σε μια άκρη τού μυαλού μας για τον Ολυμπιακό την περίπτωση του Άντονι Γκιλ, των Ουάσινγκ Ουίζαρντς (που δεν έχει ρόλο στην ομάδα του ΝΒΑ) και επίσης αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πλην της Τουρκίας που είχε παίξει για μια σεζόν, είχε βρεθεί για σχεδόν μια τριετία στη Χίμκι - Εκεί, μάλιστα, συνεργάστηκε με τον Μπαρτζώκα! Ο Γκιλ δεν είναι ακριβώς 5άρι, καθώς με ύψος 2.03 μ. περισσότερο λογίζεται ως 4άρι, αλλά ακόμα και στο ΝΒΑ που τα κορμιά είναι διαφορετικά, παίζει κάτω από τη ρακέτα - Όπως και ο Μπαρτζώκας τον έβαζε κάτω από το καλάθι στη Χίμκι.

Μπορεί, βέβαια, να υποστηρίξει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός με τους Μιλουτίνοφ, Φαλ και Μόουζες Ράιτ δεν ψάχνει για 5άρι. Σωστά. Για 4άρι, όμως, δεν αποκλείεται να ψάξει, καθώς το συμβόλαιο του Πίτερς λήγει το προσεχές καλοκαίρι και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Και ο Γκιλ είναι βαρύ χαρτί...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευση στον ΠΑΟ - Θα έρθουν μεγάλες αλλαγές, ποιοι κινδυνεύουν - Θέλει να τον… τελειώσει ο Μπαρτζώκας!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags