Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη από τον ατζέντη του Τολιόπουλου - Αυτά ισχύουν με Άρη και συμβόλαιο!
Μπάσκετ
| 2024-02-27 23:29:00

Αποκάλυψη από τον ατζέντη του Τολιόπουλου - Αυτά ισχύουν με Άρη και συμβόλαιο!

Sportdog Team
Αποκάλυψη από τον ατζέντη του Τολιόπουλου - Αυτά ισχύουν με Άρη και συμβόλαιο!

Ο Έλληνας γκαρντ του Άρη βγάζει... μάτια με τις εμφανίσεις του και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Για τον Βασίλη Τολιόπουλο  μίλησε ο ατζέντης του Έλληνα άσου, Μάριος Ολύμπιος, στο Metropolis 95.5 αναφερόμενος στον Άρη και το μέλλον του παίκτη!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι έκπληξη για εμένα ο Τολιόπουλος. Πήραμε μια απόφαση δύο χρόνια πριν με διαφορετικά δεδομένα και κάνουν μεγαλύτερο όσα κάνει τώρα. Είναι ένα παιδί που πάντα πίστευε στον εαυτό του. Κάνει αυτό που ήθελε σαν παιδί. Ό,τι κάνει, το κάνει με έναν προπονητή που τον εκτιμά πολύ και σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Το αξίζει πάρα πολύ αυτό που συμβαίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο "hot" όνομα στην Ελλάδα ο Τολιόπουλος - Γιατί δεν παίζει σε ΠΑΟ ή Ολυμπιακό - Ώρα αποφάσεων! (Vid)

Ο Βασίλης μέσα στο γήπεδο είναι ένα λιοντάρι και εκτός είναι σαν φοιτητής σε πανεπιστήμιο. Δεν είναι πρωταγωνιστής, είναι ταπεινός. Του δόθηκε η μπάλα στα χέρια, μπορεί να πάρει την ευθύνη και νιώθει ευλογημένος να δείχνει όλα αυτά στον Άρη».

Για το συμβόλαιο: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Σίγουρα παίζουν ρόλο τα χρήματα και άλλα πράγματα αλλά μπορεί να είναι όλα τα καλά στον Άρη. Θα τελειώσει η χρονιά και θα μιλήσουμε γιατί θεωρώ ότι πρέπει να ευχαριστηθεί τη χρονιά και τότε θα γνωρίζει τις επιλογές του. Δεν θα γίνει βίαια κάτι, δεν έχει ανάγκη να δραπετεύσει από τον Άρη».

Για το πώς διαχειρίζεται τη φήμη: «Νιώθει ευλογημένος, του αρέσει αλλά κοιτάει το επόμενο παιχνίδι. Πάει παιχνίδι με παιχνίδι και πατάει γερά στα πόδια του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags