Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εκτός ομάδας με απόφαση Μπαρτζώκα μεταγραφή του Ιανουαρίου!
Μπάσκετ
| 2024-04-01 20:03:00

Μεγάλη έκπληξη στον Ολυμπιακό - Εκτός ομάδας με απόφαση Μπαρτζώκα μεταγραφή του Ιανουαρίου!

του Pick n' Scroll

Οι εξελίξεις αναγκάζουν τον κόουτς να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της σεζόν. Γιατί "κόβει" από το ρόστερ παίκτη με πολύ μεγάλο συμβόλαιο και ποιες αλλαγές φέρνει στο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Αρη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τα βάζει με την τρίτη φάση του πρωταθλήματος, που ξεκίνησε από φέτος. Μίλησε για έξτρα κόπωση, στην ουσία έκανε λόγο για μία διαδικασία, που δεν θα έπρεπε να γίνεται.

Πάντως, ο προπονητής των Πειραιωτών μέσα στις επόμενες μέρες θα έχει δύο έξτρα λύσεις, αφού μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στο παρκέ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με τον Φιλίπ Πετρούσεφ. Πρόκειται για δύο σπουδαίους παίκτες, που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ήδη ισχυρή φροντ-λάιν.

Ετσι ο Ολυμπιακός θα μπει στην τελική ευθεία της σεζόν με όλα του τα όπλα διαθέσιμα. Στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει θέμα, μπορούν να αγωνιστούν όλοι οι ξένοι κανονικά.

Στο πρωτάθλημα, όμως, πρέπει να κοπεί ένας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο δυναμικό τους δέκα ξένους και στα πλέι-οφ πρέπει να έχουν επτά. Ηδη είναι εκτός ο Μπραζντέικις με τον Σίκμα, που γενικώς δεν υπολογίζονται ιδιαίτερα καθώς και ο Μιλουτίνοφ. Ο τελευταίος, λοιπόν, θα επανέλθει στο ρόστερ του πρωταθλήματος, άρα από τους επτά, που είναι τώρα, θα πρέπει να βγει ένας εκτός. Ποιος θα είναι αυτός, μάλλον κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει με σιγουριά από τώρα. Να κοπεί ο ΜακΚίσικ θα είναι δύσκολο, αφού δεν υπάρχουν πολλά γκαρντ. Το πιο πιθανό είναι να βγει εκτός ένας εκ των Πετρούσεφ και Ράιτ.

Ο Πετρούσεφ έχει πλεονέκτημα ότι παίζει και στις δύο θέσεις, ο Ράιτ έχει αποδείξει ότι είναι λίρα εκατό. Αν θα έπρεπε να ποντάρεις κάποιος σε έναν παίκτη, έστω και λίγα χρήματα, αυτός θα ήταν ο Πετρούσεφ. Και αυτό γιατί στο «4» ο Πίτερς παίζει πολλά λεπτά και συν τοις άλλοις μπορεί εκεί να βοηθήσει και ο Παπανικολάου, κάτι, που έκανε και με επιτυχία στο Βελιγράδι. Και επιπλέον τον Ράιτ δεν είναι εύκολο να τον βγάλεις έξω, καθώς αν τραυματιστεί στα πλέι-οφ ένα «5άρι», δεν θα υπάρχει άλλο. Ο Πετρούσεφ μπορεί να βοηθήσει στο «5», αλλά δεν είναι κλασικός σέντερ.

Όπως αναφέραμε, όμως, αυτά θα φανούν λίαν συντόμως. Κάλλιστα, όμως, μπορεί να πει κανείς ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νέος Ολυμπιακός θέση-θέση: 2η μεγάλη μεταγραφή μετά τον Έβανς, φεύγουν 4+2 - Υπογράφει Έλληνας σέντερ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags