Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φεύγουν 5+2 - Υπογράφει top όνομα, Εφές για Ναν
Μπάσκετ
| 2024-04-14 10:00:00

Το σχέδιο Αταμάν για τον νέο Παναθηναϊκό - Φεύγουν 5+2, τέλος 3 Έλληνες - Υπογράφει top όνομα, Εφές για Ναν!

του Νίκου Στεργίου

Οι αλλαγές στο ρόστερ, ποιοι  υπογράφουν, ποιοι αποχωρούν. Οι Πράσινοι ετοιμάζονται για το Final 4 στο Βερολίνο και για τους τελικούς στην Ελλάδα, όμως λόγω της κλειστής αγοράς, είναι υποχρεωμένοι από τώρα να συζητούν για το ρόστερ της επόμενης σεζόν...

Το όνομα του Τάιλερ Ντόρσεϊ εμπλέκεται ξανά με τον Παναθηναϊκό και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, ενώ φυσικά στο τραπέζι υπάρχουν τα ονόματα των Κέντρικ Ναν και Σέιν Λάρκιν.  

Ο Τάιλερ έχει συνδεθεί με την Εφές, αν μείνει ελεύθερος από την Φενέρ, και μπορεί να γίνει αντι-Λάρκιν αν δεν προχωρήσει του Ναν στην τουρκική ομάδα! Μπερδεμένο; Καθόλου, ειδικά αν αναλύσουμε μία-μία τις περιπτώσεις των αθλητών του Παναθηναϊκού.

ΝΑΝ: Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του, οι Πράσινοι ήδη τον έχουν προσεγγίσει για να υπογράψει νέο διετές, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα αποφασίσει. Γιατί το ρεπορτάζ αναφέρει ότι στο κόλπο μπορεί να μπει και η Εφές για να καλύψει το κενό του Λάρκιν, δηλαδή ομάδα που μπορεί να βάλει τον αριθμό 4 μπροστά από την πρόταση που θα καταθέσει. Βέβαια, αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την Ευρωλίγκα (έστω να πάει στο F4) και σηκώσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, συν μια πρόταση που θα ματσάρει τα λεφτά του Σλούκα, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά.

ΓΚΡΑΝΤ - ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ - ΣΛΟΥΚΑΣ - ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ - ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ - ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ - ΛΕΣΟΡ: Έχουν συμβόλαιο, οι δύο πρώτοι μάλιστα, ανανέωσαν πρόσφατα και φυσικά συνεχίζουν κανονικά.

ΒΙΛΝΤΟΖΑ - ΧΟΥΑΝΤΣΟ: Έχουν συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το μέλλον τους. Ειδικά το μέλλον του πρώτου που παίρνει 1,6 εκατ. ευρώ και ο Αταμάν εκφράζει δημόσια παράπονα για την παρουσία του.

ΜΗΤΟΓΛΟΥ: Έχει συμβόλαιο, τα πηγαίνει εξαιρετικά, μάλιστα αναμένεται να το ανανεώσει και να πάρει καλύτερες αποδοχές άμεσα. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr ΕΔΩ

ΜΠΑΛΤΣΕΡΟΦΣΚΙ: Έχει συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αλλά δεν έχει κανένα μέλλον στην ομάδα. Τόσο απλό.

ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ - ΜΩΡΑΪΤΗΣ - ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΦ: Τη νέα σεζόν θα φύγουν όλοι δανεικοί. Τον πρώτο τον ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι ο Προμηθέας, λογικά θα πάει εκεί το καλοκαίρι του 2024. Τον δεύτερο τον ήθελε από το περασμένο καλοκαίρι το Περιστέρι, λογικά εκεί θα πάει το καλοκαίρι του 2024. Θα ρωτήσει κάποιος: "Τότε για τους κράτησε το καλοκαίρι του 2023 ο Αταμάν, αφού δεν τους υπολόγιζε;". Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο αθλητικό σωματείο και όχι καφενείο. Χρειάζεται πληθώρα λύσεων όχι μόνο για τους αγώνες, αλλά και για τις προπονήσεις. Για να γίνονται δυνατά προγράμματα και με υπεραριθμία. Αυτό είναι το πλάνο κάθε μεγάλης ομάδας.

ΧΟΥΓΚΑΖ: Η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη, καθώς ήδη είναι δανεικός αλλά με τον Παναθηναϊκό έχει συμβόλαιο για +1 το προσεχές καλοκαίρι. Θα το ενεργοποιήσουν οι Πράσινοι; Το γεγονός ότι δεν πιάνει θέση ξένου, παράλληλα φυσικά με το αγωνιστικό potential, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ 2.13μ. από NBA για ΠΑΟ - Μπαίνει… και αύριο πρωί στο αεροπλάνο - Έχει συμβόλαιο με Σέλτικς! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags