Facebook Pixel Αυτός ο ξένος του Ολυμπιακού μένει εκτός ντέρμπι με ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2024-04-15 12:31:00

Τον "έκοψε" ο Μπαρτζώκας πριν το ΟΑΚΑ - Ο ξένος που μένει εκτός ντέρμπι - Αποφασίζει και για ΜακΚίσικ!

Sportdog Team
Τον "έκοψε" ο Μπαρτζώκας πριν το ΟΑΚΑ - Ο ξένος που μένει εκτός ντέρμπι - Αποφασίζει και για ΜακΚίσικ!

Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το ντέρμπι κόντρα στους Πράσινους και φαίνεται ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το αν χρησιμοποιήσει τον Σέρβο φόργουορντ.

Νίκος Ζέρβας: Για το γεγονός ότι ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι ο ξένος που θα μείνει εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ τόνισε ότι το φαβορί να μπορεί να δώσει το παρών στα play off του πρωταθλήματος είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

«Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω πως θα μείνει εκτός ο Πετρούσεφ ως έβδομος ξένος, αφού παρότι προπονείται κανονικά έχει να παίξει καιρό. Θυμίζουμε πως εκτός λίστας στο πρωτάθλημα είναι οι Μιλουτίνοφ, Σίκμα και Μπραζντέικις. Δεν ξέρουμε ακόμη ποιος θα μείνει εκτός για τα playoffs, αλλά πιστεύω πως θα είναι μέσα όλοι οι ψηλοί και θα κοπεί κάποιος γκαρντ. Ο ΜακΚίσικ ίσως, θα είναι βαρύ να κοπεί όπως πέρσι ο Κέιναν.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να είναι πρώτος και να βάλει μια επιπλέον δυσκολία στον αντίπαλό του. Επίσης κίνητρο είναι να πάρει έξτρα ψυχολογία εν όψει των playoffs με την Μπαρτσελόνα. Όμως κακά τα ψέματα και για τις δύο ομάδες τα σπουδαία είναι την επόμενη εβδομάδα», είπε ο Νίκος Ζέρβας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαφώνησε με ΑΕΚ ο Βαρούχας - "Κανένα πέναλτι, γιατί δεν είναι κόκκινη" - "Βρήκε στο χέρι του Γεντβάι αλλά..." (Vid) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags