Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Άμπου Ντάμπι και ο Νίκος Ζέρβας μιλώντας στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6, ανέφερε πως η πορεία των Ερυθρόλευκων στο Final 4 δεν ήταν αντιπροσωπευτική για την πορεία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε πως άπαντες πρέπει να συσπειρωθούν ενόψει των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, καθώς θα είναι μεγάλο επίτευγμα να σηκώσουν τον τίτλο στα 100 χρόνια του συλλόγου.

Αποκάλυψη Ζέρβα για Γκος ενόψει τελικών - Τι ισχύει για Βιλντόσα, Ράιτ;

Όσον αφορά το αγωνιστικό ζήτημα, ο Ζέρβας ανέφερε πως είναι... ερωτηματικό η παρουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στους τελικούς μετά τον τραυματισμό του . Οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα να αλλάξουν παίκτη, μέχρι και την Πέμπτη και θέση στην επτάδα ξένων διεκδικούν και οι Λούκα Βιλντόσα και Μόουζες Ράιτ.