Την αντίδραση της κυβέρνησης φέρνουν τα όσα άσχημα συνέβησαν χθες το βράδυ (1/6) στο ΣΕΦ, στο Game 2 των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με διαρροή που υπάρχει τα τελευταία λεπτά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών σήμερα στις 12:30, αναμένεται να τοποθετηθεί για τα γεγονότα αυτά και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και κάποια μέτρα.

Αυτή την χρονική στιγμή, η επικρατούσα τάση στην κυβέρνηση είναι για μέτρα τα οποία θα ληφθούν αντίστοιχα με εκείνα του ποδοσφαίρου, πάνω στο ίδιο μοντέλο, δηλαδή κλείσιμο γηπέδων και διεξαγωγή αγώνων χωρίς οπαδούς.
Εάν τελικά εφαρμοσθεί αυτό το μέτρο και στην περίπτωση του μπάσκετ, τότε τα επόμενα παιχνίδια της σειράς των τελικών, όσα και εάν είναι αυτά, μέχρι να υπάρξει και νικητής, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.