Ο Μάρκο Γέλιτς, ο οποίος είναι ο ατζέντης και εκπρόσωπος του Νίκολα Μιλουτίνοφ, μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα αναφερόμενος στο μέλλον του ψηλού του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γράφτηκαν όλων των ειδών τα πράγματα. Κυρίως εικασίες. Το σίγουρο είναι ότι ένας τέτοιος παίκτης -και πάνω απ' όλα άνθρωπος- όπως ο Νίκολα, προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των συλλόγων. Φυσικά κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει τον Μιλουτίνοφ στη σύνθεσή της. Τελείωσε τη σεζόν με έναν τίτλο, κάτι, που ήταν και η προτεραιότητά του μετά το Final 4.

Το... ανακοίνωσε ο ατζέντης του Μιλουτίνοφ - "Τώρα είναι η σειρά μας"
Intime

Κουβάλησε στις πλάτες του και στις δύο ρακέτες. Σε όσους το ξέχασαν, υπενθύμισε για άλλη μια φορά πόσο σημαντικός είναι ο σέντερ του Ολυμπιακού. Όλα θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες. Τώρα είναι η σειρά μας».