Ο Σαρπ Αταμάν υποστηρίζει με πάθος τον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας πετάξει κατά καιρούς τα "καρφιά" του για τους Ερυθρολεύκους.
Αυτή τη φορά ο γιός του Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε μόνο στις αιχμές για τον "αιώνιο" αντίπαλο του Τριφυλλιού, αλλά αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα!
Διαβάστε επίσης...
Το μήνυμα του Σαρπ Αταμάν για το Game 4
Μετά το τέταρτο παιχνίδι των τελικών, στο οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη με 102-92 στη δεύτερη παράταση, o Σαρπ Αταμάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους προπονητές των δύο ομάδων, κάνοντας λόγο για ένα "αριστούργημα από τον πάγκο".
«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, αλλά σήμερα ήταν πραγματικό αριστούργημα από τον πάγκο. Ο ένας (προπονητής) στην άμυνα, ο άλλος στην επίθεση», έγραψε χαρακτηριστικά.
Ο γιός του Εργκίν Αταμάν στη συνέχεια "κάρφωσε" τον Ολυμπιακό για τη διαιτησία και τα "ψεύτικα διαβατήρια", καθώς οι Πράσινοι έχουν πολλάκις εκφραστεί κατά της τακτικής των ελληνοποιήσεων ξένων παικτών. Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει σε μία σπουδαία νίκη έχοντας σημαντικές ελλείψεις λόγω τραυματισμών, αλλά και την αποβολή του Κέντρικ Ναν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο