Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Ζημιά" στην Εθνική - Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Eurobasket ο...
Μπάσκετ
| 2022-08-19 13:43:00

"Ζημιά" στην Εθνική - Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Eurobasket ο...

Sportdog Team
"Ζημιά" στην Εθνική - Αγώνα δρόμου για να προλάβει το Eurobasket ο...

Άλλο ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος ελπίζει να κάνουν... θαύματα οι γιατροί!

Νέα ζημιά στην Εθνική, αφού ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη θλάση και θα χάσει σίγουρα το ματς με την Σερβία. Κίνδυνος και για το Eurobasket!

Μετά το πρόβλημα με τον Παπαγιάννη και το -ευτυχώς όχι σοβαρό- θέμα του Σλούκα, προέκυψε νέο πρόβλημα για τον Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη θλάση στο δικέφαλο και θεωρείται σίγουρο ότι θα χάσει τα ματς με την Σερβία (25/8) και το Βέλγιο (28/8) για το «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως καταλαβαίνει κανείς, θα γίνει αγώνας δρόμου ώστε να προλάβει να είναι έτοιμος ενόψει του Eurobasket, που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.

Κάταγμα ο Γόντικας

Από το χθεσινό (18/8) ματς με την Γεωργία «βγήκε» πάντως ακόμα ένα πρόβλημα για την Εθνική. Ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα στον καρπό και τέθηκε αυτόματα νοκ-άουτ από την συνέχεια της προετοιμασίας, αφού θα μείνει στα «πιτς» για κάτι παραπάνω από ένα μήνα.

Ο 27χρονος ψηλός αποτελούσε το back up στο «5», λόγω και της απουσίας του Παπαγιάννη και πλέον ο Δημήτρης Ιτούδης έμεινε μόνο με τον Κώστα Αντετοκούνμπο σε θέση σέντερ, κάτι που έφερε και την επιστροφή του Κουζέλογλου στην ομάδα.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Η νίκη της Εθνικής Ανδρών επί της Γεωργίας μπορεί να χαρακτηριστεί «πύρρειος» αφού προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κωστής Γόντικας υπέστη κάταγμα δευτέρου μετακαρπίου στο δεξί χέρι, δεν μπορεί φυσικά να συνεχίσει την προσπάθεια και ήδη ενημερώθηκε και επιστρέφει στην ομάδα ο Γιάννης Κουζέλογλου.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους στο δεξί πόδι, θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και δεν θα αγωνιστεί απόψε (21.00) στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις με την Τουρκία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags