Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Eurobasket: Άσχημα νέα για Αντετοκούνμπο - Πλάνα από την πρώτη προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-08-31 20:28:00

Άσχημα νέα για Αντετοκούνμπο - Πλάνα από την πρώτη προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Άσχημα νέα για Αντετοκούνμπο - Πλάνα από την πρώτη προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ρυθμούς Eurobasket κινείται εδώ και λίγες ώρες η Εθνική Ελλάδας!
 

Η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στην Ιταλία έγινε με μοναδικό απόντα τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει τον αγώνα της πρεμιέρας του Eurobasket (02/09, 18.00) με την Κροατία.

Από το ματς με τη Σερβία ο 24χρονος σέντερ ταλαιπωρείται από έναν ερεθισμό στην επιγονατίδα και δεν πάτησε καν παρκέ στην πρώτη της «γαλανόλευκης» στο «Mediolanum Forum», εκεί όπου θα δώσει συνολικά πέντε αγώνες της στο πλαίσιο του 3ου ομίλου του Eurobasket. Μάλιστα, ο Έλληνας ψηλός δεν έχει γυναστεί αυτές τις ημέρες καθόλου.

Αντίθετα με τον Κώστα, κανονικά προπονήθηκαν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Κώστας Σλούκας και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με τις πιθανότητες για όλους να προλάβουν το εναρκτήριο παιχνίδι με την Κροατία να είναι πολλές.

Οι υπόλοιποι 13 παίκτες της αποστολής (Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ), ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα. 

Το πρώτο «Ελλάς» απ' το Μιλάνο (vid)

Η εθνική ομάδα πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στο Μιλάνο, όπου βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι και θα παραμείνει για τους πέντε αγώνες της στον 3ο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2022.

Ο Δημήτρης Ιτούδης και οι 14 διεθνείς που ταξίδεψαν στην ιταλική πόλη, αφού ξεκουράστηκαν στο ξενοδοχείο Sheraton Milan San Siro, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της «επίσημης αγαπημένης», εν συνεχεία πήγαν για... δουλειά, στο γήπεδο, καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ανήρτησε βίντεο με το πρώτο «ζντο» των διεθνών, στους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. «Κι ένα «Ελλάς!» από το Μιλάνο! #BringTheNoise #HellasBasketbal» αναφέρεται στην ανάρτηση της ΕΟΚ, όπου ακούγονται οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη να φωνάζουν «Ελλάς», όλοι μαζί στο κέντρο του παρκέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags