Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Σκασμένος ο Ιτούδης μετά τον αποκλεισμό - "Δεν πετύχαμε τον στόχο μας" - Εκεί στάθηκε
Μπάσκετ
| 2022-09-14 00:38:00

Σκασμένος ο Ιτούδης μετά τον αποκλεισμό - "Δεν πετύχαμε τον στόχο μας" - Εκεί στάθηκε

Sportdog Team
Σκασμένος ο Ιτούδης μετά τον αποκλεισμό - "Δεν πετύχαμε τον στόχο μας" - Εκεί στάθηκε

Εμφανώς στεναχωρημένος με την ήττα και τον αποκλεισμό εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και αναφέρθηκε στους λόγους που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.

Δημήτρης Ιτούδης: Στα επιθετικά λάθη του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά και στην συνολική αποτυχία λόγω του αποτελέσματος και του αποκλεισμού από την Γερμανία στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά τον προημιτελικό του Eurobasket.

«Άξιζαν τη νίκη, ήταν καλύτεροι. Κυνηγούσαμε συνέχεια, σούταραν πάρα πολύ καλά. Ο Βάγκνερ και ο Ομπστ είχαν 10/14 τρίποντα. Παλέψαμε σαν λιοντάρια, καταφέραμε να γυρίσουμε και να προσπεράσουμε στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν βάλαμε σουτ για να χτίσουμε την ψυχολογία μας. Όχι λόγω της άμυνας της Γερμανίας, χάσαμε λέι απ και ανοικτά σουτ και βολές. Αυτό το 26-10 μας πλήγωσε πολύ. 

Μπράβο και στους παίκτες μου όμως. Υπάρχουν στη ζωή μας δύσκολες στιγμές και πρέπει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις. Να πάρουμε το μάθημά μας, ο καθένας μας ξεχωριστά, παίρνω την ευθύνη για την στρατηγική και το πλάνο.

Ευχαριστηθήκαμε το ταξίδι, κάναμε περήφανο τον κόσμο, θέλαμε να προχωρήσουμε αλλά δεν το πετύχαμε. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά ο κόσμος εμπιστεύεται ξανά αυτή την ομάδα. Τους ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους μας.

Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Και μετά θα κοιτούσαμε τον ημιτελικό. Υπάρχουν λόγοι για την ήττα και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να συναντάς τις προσδοκίες σου μέρα με τη μέρα», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags